Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Palancas (118454) - Real Apokaliptic (1592342) » 721186206: T74/J13/VI

Liga 721186206 Información oficial sobre el partido 721186206 en Hattrick

13.01.2024 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 13 / VI.82 (14400)

Real Palancas Alineación oficial del equipo 'Real Palancas' en el partido 3 - 2 Real Apokaliptic Alineación oficial del equipo 'Real Apokaliptic' en el partido
0 - 1 Víctor Eguiluz (27')
Israel Oliveros (38') 1 - 1
1 - 2 Sebastián Sánchez Sáinz (41')
Tomke Ullmer (66') 2 - 2
Aleksandar Živanović (91') 3 - 2
Real Palancas Alineación oficial del equipo 'Real Palancas' en el partido 3 - 2 Real Apokaliptic Alineación oficial del equipo 'Real Apokaliptic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Palancas Alineación oficial del equipo 'Real Palancas' en el partido 1 - 1 Real Apokaliptic Alineación oficial del equipo 'Real Apokaliptic' en el partido
Tiene suerte 1.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
39,0 % 33,0 % 28,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Palancas

Goles Goles

  • 142 Minuto 38 (Gol de contra por la izquierda): En Israel Oliveros va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 185 Minuto 66 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 66 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Palancas. A fi d'aconseguir el 2 - 2, van tocar-la en curt per tal que Tomke Ullmer xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 142 Minuto 91 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Aleksandar Živanović de Palancas va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 3 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 6 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Palancas van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Szymon Nosal va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 212 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Al minut 28, Aleksandar Živanović va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 243 Minuto 68 (Ocasión de contra por la derecha): Valentin Paqo va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Palancas que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 235 Minuto 74 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Aleksandar Živanović va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.

Real Apokaliptic

Goles Goles

  • 116 Minuto 27 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 27, en Pau Peña del Apokaliptic va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Víctor Eguiluz que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 0 - 1.
  • 174 Minuto 41 (Gol de penalti): En Sebastián Sánchez Sáinz va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 1 - 2 al minut 41. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 25 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Jordi Masaneda va fer una magnífica centrada, però la rematada de Arturo Rueda Pérez va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mauro Asturias de Apokaliptic la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.