Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Apokaliptic (1592342) - Real Palancas (118454) » 721186160: T74/J2/VI

Liga 721186160 Información oficial sobre el partido 721186160 en Hattrick

28.10.2023 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 2 / VI.82 (14400)

Real Apokaliptic Alineación oficial del equipo 'Real Apokaliptic' en el partido 3 - 0 Real Palancas Alineación oficial del equipo 'Real Palancas' en el partido
Santiago García Palacios (81') 1 - 0
Stelian Bujoreanu (84') 2 - 0
Mauro Asturias (87') 3 - 0
Real Apokaliptic Alineación oficial del equipo 'Real Apokaliptic' en el partido 3 - 0 Real Palancas Alineación oficial del equipo 'Real Palancas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Real Apokaliptic Alineación oficial del equipo 'Real Apokaliptic' en el partido 5 - 0 Real Palancas Alineación oficial del equipo 'Real Palancas' en el partido
Tiene mala suerte 4.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Apokaliptic

Goles Goles

  • 121 Minuto 81 (Gol por el centro): Al minut 81 els aficionats van embogir quan en Santiago García Palacios va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Apokaliptic.
  • 132 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Apokaliptic va augmentar la diferència quan Stelian Bujoreanu no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 190 Minuto 87 (Gol de falta): En Mauro Asturias va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 3-0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): En Rafael Casadevante va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Apokaliptic se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Apokaliptic va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Santiago García Palacios va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ireneusz Wilczek.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Apokaliptic va estar a punt de posar-se per davant al minut 34 però Alfonso Escorna va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, César Esqueda va estar a punt d'avançar els locals al minut 37 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Apokaliptic va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 54 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Stelian Bujoreanu ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 215 Minuto 70 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Pau Peña va superar els defenses rivals per velocitat al minut 70 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 222 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): En Alfonso Escorna va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Santiago García Palacios una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 87, però una magnífica aturada de Ireneusz Wilczek va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Stelian Bujoreanu de Apokaliptic amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alfonso Escorna es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Real Palancas

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 16 (Ocasión de contra de falta): Palancas va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de César Novo va anar a parar a les mans del porter.
  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): Palancas van sortir al contraatac amb encert al minut 38, però Óscar Robledo Villa no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 218 Minuto 73 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Tomke Ullmer va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Israel Oliveros rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a César Novo de Palancas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.