Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Humilde (1578202) - Mi Apuesta Fito (1589101) » 721184517: T74/J11/VI

Liga 721184517 Información oficial sobre el partido 721184517 en Hattrick

30.12.2023 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 11 / VI.52 (14370)

Atlético Humilde Alineación oficial del equipo 'Atlético Humilde' en el partido 2 - 2 Mi Apuesta Fito Alineación oficial del equipo 'Mi Apuesta Fito' en el partido
0 - 1 Felipe Rojo (18')
Lani bin Kamis (35') 1 - 1
Răzvan Cucu (40') 2 - 1
2 - 2 Felipe Rojo (70')
Atlético Humilde Alineación oficial del equipo 'Atlético Humilde' en el partido 2 - 2 Mi Apuesta Fito Alineación oficial del equipo 'Mi Apuesta Fito' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atlético Humilde Alineación oficial del equipo 'Atlético Humilde' en el partido 0 - 2 Mi Apuesta Fito Alineación oficial del equipo 'Mi Apuesta Fito' en el partido
Tiene suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Humilde

Goles Goles

  • 143 Minuto 35 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Humilde va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Lani bin Kamis, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 1.
  • 141 Minuto 40 (Gol de contra por el centro): Răzvan Cucu va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Humilde, al minut 40. El marcador va canviar a 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): En Ramsey 'Reader' Bible va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Mi Apuesta Fito

Goles Goles

  • 118 Minuto 18 (Gol evento especial córner peinado): César Maeso Sánchez va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Apuesta, Felipe Rojo, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 163 Minuto 70 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 70 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Felipe Rojo.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Apuesta que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Raúl Matute Suso, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 282 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Raúl Matute Suso, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 25 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Apuesta va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Es duien 39 minuts de partit jugats quan Irsas Tanjawi va estar a punt de posar per davant a Apuesta amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Jesús Labrue Oneray va impedir un gol cantat.
  • 262 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Al minut 64 Irsas Tanjawi va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Jesús Labrue Oneray va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 273 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 75, quan en Felipe Rojo va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en César Maeso Sánchez.