Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Alternativos U.C. (124070) - Perico UTD (1587777) » 721184208: T74/J4/VI

Liga 721184208 Información oficial sobre el partido 721184208 en Hattrick

11.11.2023 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 4 / VI.47 (14365)

Alternativos U.C. Alineación oficial del equipo 'Alternativos U.C.' en el partido 2 - 2 Perico UTD Alineación oficial del equipo 'Perico UTD' en el partido
Teodor Solagran (8') 0 - 1
0 - 2 Harri Rajamäki (13')
Robert Krasnodębski (41') 1 - 2
Jordan Crom (50') 2 - 2
Alternativos U.C. Alineación oficial del equipo 'Alternativos U.C.' en el partido 2 - 2 Perico UTD Alineación oficial del equipo 'Perico UTD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Alternativos U.C. Alineación oficial del equipo 'Alternativos U.C.' en el partido 0 - 1 Perico UTD Alineación oficial del equipo 'Perico UTD' en el partido
Tiene suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alternativos U.C.

Goles Goles

  • 125 Minuto 8 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebuig desafortunat de Teodor Solagran va acabar amb la pilota dins la seva pròpia porteria, posant el 0 - 1 al minut 8.
  • 142 Minuto 41 (Gol de contra por la izquierda): En Robert Krasnodębski va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 142 Minuto 50 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Jordan Crom de Alternativos va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): Alternativos van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 34, però Robert Krasnodębski va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 209 Minuto 57 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Iftach Grossinger van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Thomas Wolfsgruber a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.

Perico UTD

Goles Goles

  • 180 Minuto 13 (Gol de falta): Harri Rajamäki va incrementar l'avantatge a 0 - 2 per a Perico's gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Perico's va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 2, quan Cristoffer Daels va quedar-se sol davant el porter Thomas Hughes, però aquest va poder aturar el xut.
  • 281 Minuto 33 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Antoine Mérieux després de 33 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Thomas Hughes va poder desviar-lo a córner.
  • 218 Minuto 35 (Ocasión evento especial córner peinado): Leroy Christian hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Antoine Mérieux havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Thomas Wolfsgruber va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 271 Minuto 67 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Thomas Wolfsgruber ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Zo Rakotomandimby va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 90, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Thomas Hughes va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ofodile Mehou Loko de Perico's la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Zo Rakotomandimby de Perico's es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 69 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Ofodile Mehou Loko de Perico's per doble groga al minut 69.