Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fúboltotal (122580) - Vives Athletic (1367190) » 721176062: T74/J11/V

Liga 721176062 Información oficial sobre el partido 721176062 en Hattrick

30.12.2023 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 11 / V.157 (5670)

Fúboltotal Alineación oficial del equipo 'Fúboltotal' en el partido 0 - 1 Vives Athletic Alineación oficial del equipo 'Vives Athletic' en el partido
0 - 1 Zdeněk Mrskoš (23')
Fúboltotal Alineación oficial del equipo 'Fúboltotal' en el partido 0 - 1 Vives Athletic Alineación oficial del equipo 'Vives Athletic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Fúboltotal Alineación oficial del equipo 'Fúboltotal' en el partido 3 - 0 Vives Athletic Alineación oficial del equipo 'Vives Athletic' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fúboltotal

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 17 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Tatevos Gabrielyan va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Simão Nuno Duarte aquest no va estar a l'altura.
  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Tauro Salas va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 239 Minuto 30 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Daniel Şortan va ridiculitzar a en Lorenzo Matosas amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 212 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Timur Menyashkin va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 213 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Després de 48 minuts, Timur Menyashkin va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 212 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): En Daniel Şortan va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 77, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 212 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Fúboltotal Julio César Manzano Ruiz quasi va assolir l'empat al minut 79 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 211 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Bertino Cruz Jesus hauria d'haver estat gol al minut 81 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 211 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Fúboltotal enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Tatevos Gabrielyan de Fúboltotal amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Vives Athletic

Goles Goles

  • 173 Minuto 23 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Zdeněk Mrskoš va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 55 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Radomír Nemčok. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.