Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

campeolones (486831) - Pichoncitos CF (779156) » 721169658: T74/J6/V

Liga 721169658 Información oficial sobre el partido 721169658 en Hattrick

25.11.2023 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 6 / V.43 (5556)

campeolones Alineación oficial del equipo 'campeolones' en el partido 2 - 1 Pichoncitos CF Alineación oficial del equipo 'Pichoncitos CF' en el partido
Abdelkarim Cherif Ouazzani (8') 1 - 0
1 - 1 Elia Bottino (32')
Vicente Tacón (69') 2 - 1
campeolones Alineación oficial del equipo 'campeolones' en el partido 2 - 1 Pichoncitos CF Alineación oficial del equipo 'Pichoncitos CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
campeolones Alineación oficial del equipo 'campeolones' en el partido 1 - 2 Pichoncitos CF Alineación oficial del equipo 'Pichoncitos CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,5 % 17,2 % 57,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

campeolones

Goles Goles

  • 121 Minuto 8 (Gol por el centro): Al minut 8 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Abdelkarim Cherif Ouazzani ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, campeolones es posava per davant 1 a 0.
  • 190 Minuto 69 (Gol de falta): El Vicente Tacón va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel campeolones. 2-1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Al minut 4, Rutenio Venegas Carrillo arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 233 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): El jugador local Adrián Cabeza de Vaca per poc que no incrementa el marcador al minut 19. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Xenki Hernandorena va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Al minut 35 es va veure una gran oportunitat per a campeolones per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Rutenio Venegas Carrillo, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): campeolones va estar a punt de posar-se per davant al minut 36 però Rutenio Venegas Carrillo va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Adrián Ordóñez va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El campeolones ho intentava per la dreta per mitjà de Julián Moreno Uribe, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Julián Moreno Uribe es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Pichoncitos CF

Goles Goles

  • 135 Minuto 32 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Elia Bottino de Pichoncitos va demostrar la seva picardia en aprofitar un error defensiu per aconseguir el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Gilarranz Urgel va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 55, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Sergio Velázquez va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 261 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Pichoncitos va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Salvador García Viñas es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 261 Minuto 81 (Ocasión por el centro): En Gilarranz Urgel al minut 81 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 77, Elia Bottino de Pichoncitos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.