Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Strangiato Team (993130) - ulubli_lodosa (435441) » 721169144: T74/J4/V

Liga 721169144 Información oficial sobre el partido 721169144 en Hattrick

11.11.2023 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 4 / V.34 (5547)

Strangiato Team Alineación oficial del equipo 'Strangiato Team' en el partido 2 - 2 ulubli_lodosa Alineación oficial del equipo 'ulubli_lodosa' en el partido
0 - 1 Balbino Ures (21')
Duarte Jorge Morgado (29') 1 - 1
1 - 2 Daniel Freundt (34')
Shahbaz Abbaszadeh Tehrani (80') 2 - 2
Strangiato Team Alineación oficial del equipo 'Strangiato Team' en el partido 2 - 2 ulubli_lodosa Alineación oficial del equipo 'ulubli_lodosa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Strangiato Team Alineación oficial del equipo 'Strangiato Team' en el partido 2 - 1 ulubli_lodosa Alineación oficial del equipo 'ulubli_lodosa' en el partido
Tiene un resultado normal 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,2 % 0,5 % 9,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Strangiato Team

Goles Goles

  • 113 Minuto 29 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Duarte Jorge Morgado de Strangiato va aconseguir igualar el partit al minut 29, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 111 Minuto 80 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Shahbaz Abbaszadeh Tehrani va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Strangiato empatava el partit, 2 a 2, al minut 80.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Al minut 20 es va veure una gran oportunitat per a Strangiato per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Gabriel Lambă, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 239 Minuto 37 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Toralf Johansen va ridiculitzar a en Próspero Roldán Caballero amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 223 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Steve Rockney va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Necmi Altındal de Strangiato la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

ulubli_lodosa

Goles Goles

  • 143 Minuto 21 (Gol de contra por la derecha): El jugador Balbino Ures de ulubli_lodosa es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 141 Minuto 34 (Gol de contra por el centro): ulubli_lodosa va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 34, quan Daniel Freundt, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 70 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Balbino Ures va entorpir al marcador d'en Enrique Descosido per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juras Gromyškovas de ulubli_lodosa va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Enrique Descosido es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Balbino Ures de ulubli_lodosa amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.