Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Plaza c (993373) - ZaRaKi (779431) » 721167119: T74/J2/IV

Liga 721167119 Información oficial sobre el partido 721167119 en Hattrick

28.10.2023 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 2 / IV.62 (3485)

La Plaza c Alineación oficial del equipo 'La Plaza c' en el partido 2 - 2 ZaRaKi Alineación oficial del equipo 'ZaRaKi' en el partido
0 - 1 Richi Schneider (4')
Matouš Daněk (25') 1 - 1
Rafael Maura (34') 2 - 1
2 - 2 Viacheslav Nikonov (59')
La Plaza c Alineación oficial del equipo 'La Plaza c' en el partido 2 - 2 ZaRaKi Alineación oficial del equipo 'ZaRaKi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
La Plaza c Alineación oficial del equipo 'La Plaza c' en el partido 2 - 1 ZaRaKi Alineación oficial del equipo 'ZaRaKi' en el partido
Tiene un resultado normal 2.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,5 % 1,1 % 12,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Plaza c

Goles Goles

  • 110 Minuto 25 (Gol de falta): Una falta al minut 25 va proporcionar un lliure directe al Plaza. Matouš Daněk va cargolar la pilota per la dreta de la tanca defensiva i la va fer entrar arran de la creueta, lluny de l'abast del porter, aconseguint així l'empat a 1.
  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 34 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Plaza. A fi d'aconseguir el 2 - 1, van tocar-la en curt per tal que Rafael Maura xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Al minut 6, Allesandro van Adelsbergen quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 213 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Otsalar Bediaga de Plaza va intentar batre la porteria rival al minut 16 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Plaza va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Otsalar Bediaga en un 1 contra 1 amb el porter Moritz Dirscherl, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 232 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Al minut 57, Ehsan Bakhtar gairebé va marcar per a Plaza des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 222 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): En Matouš Daněk va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 32 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Allesandro van Adelsbergen, el jugador de Plaza va ser expulsat al minut 32.

ZaRaKi

Goles Goles

  • 115 Minuto 4 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tijs Hoogzaad no va poder aturar Richi Schneider de ZRK, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 4 el 0 - 1.
  • 108 Minuto 59 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Julian 'Simon' Promilus és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Viacheslav Nikonov perquè aconseguís el 2 - 2. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 35 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Richi Schneider que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 241 Minuto 56 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de ZRK, l'equip va recuperar la pilota al minut 56 i va contraatacar. En Richi Schneider va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.