Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UE Carmanyoles (123321) - Torrenova F.C. (492438) » 721164773: T74/J3/IV

Liga 721164773 Información oficial sobre el partido 721164773 en Hattrick

04.11.2023 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 3 / IV.20 (3443)

UE Carmanyoles Alineación oficial del equipo 'UE Carmanyoles' en el partido 2 - 3 Torrenova F.C. Alineación oficial del equipo 'Torrenova F.C.' en el partido
Javier Enrique Gandarias (11') 1 - 0
1 - 1 Juan Valencia (21')
Marius Soponar (49') 2 - 1
2 - 2 Josep Àngel Barjau (51')
2 - 3 Juan Gago (76')
UE Carmanyoles Alineación oficial del equipo 'UE Carmanyoles' en el partido 2 - 3 Torrenova F.C. Alineación oficial del equipo 'Torrenova F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
UE Carmanyoles Alineación oficial del equipo 'UE Carmanyoles' en el partido 4 - 2 Torrenova F.C. Alineación oficial del equipo 'Torrenova F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 4.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,4 % 2,7 % 16,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UE Carmanyoles

Goles Goles

  • 123 Minuto 11 (Gol por la derecha): Passats 11 minuts, Javier Enrique Gandarias, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Carmanyoles es posava per davant!
  • 122 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Carmanyoles prenia la batuta de l'encontre al minut 49, quan en Marius Soponar va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): En Ovidiu Cubleşan va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Carmanyoles se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Fabio Martínez Mateo va estar a punt d'avançar els locals al minut 31 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 231 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Al minut 50, Fabio Martínez Mateo gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Israel Lledó va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Torrenova F.C.

Goles Goles

  • 163 Minuto 21 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 21. L'anotador per Torrenova va ser Juan Valencia, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 141 Minuto 51 (Gol de contra por el centro): El Torrenova era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Josep Àngel Barjau va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 2 pujava al marcador.
  • 173 Minuto 76 (Gol por la derecha): Al minut 76 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 2 - 3, gràcies a una bona internada de Juan Gago que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 4, quan en Ignacio Guerrero Bascuñana va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 261 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Torrenova va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Gonzalo Serrano es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 272 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Ignacio Guerrero Bascuñana va marcar al minut 61 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73, un refús desafortunat de Bert Pinelli, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Ignacio Cigala no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Daniel Vizmanos de Torrenova va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.