Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Moby_Dick (1456633) - El_Paular (1579409) » 721163384: T74/J7/III

Liga 721163384 Información oficial sobre el partido 721163384 en Hattrick

02.12.2023 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 7 / III.11 (3418)

Moby_Dick Alineación oficial del equipo 'Moby_Dick' en el partido 0 - 0 El_Paular Alineación oficial del equipo 'El_Paular' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Moby_Dick Alineación oficial del equipo 'Moby_Dick' en el partido 2 - 1 El_Paular Alineación oficial del equipo 'El_Paular' en el partido
Tiene mala suerte 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,9 % 0,4 % 7,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Moby_Dick

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 5 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Fédéric Kiefinger es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.
  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Moby_Dick va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Francisco 'Starbuck' Campos va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Viktor Steigerwald.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37 es va veure una gran oportunitat per a Moby_Dick per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Fédéric Kiefinger, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Moby_Dick va estar a punt de posar-se per davant al minut 43 però Albert 'Flask' Mollà va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 69 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Albert 'Flask' Mollà va estar a punt d'acabar en gol al minut 69, però el porter visitant Viktor Steigerwald va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): En Łukasz Ludwicki va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Francisco 'Starbuck' Campos de Moby_Dick amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

El_Paular

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de El_Paular, l'equip va recuperar la pilota al minut 30 i va contraatacar. En 将 (Sho) 小島 (Kojima) va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 205 Minuto 31 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Ádám Sabján de El_Paular va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Söhnke Jungblut al minut 31 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 288 Minuto 40 (Ocasión evento especial): Al minut 40 un defensor va evitar que un jugador del El_Paular pogués marcar ja que tenia opció de xut malgrat la distància tan gran que hi havia fins a la porteria, ja que el va pressionar tant que aquest va acabar per desistir en l'intent de xutar.
  • 288 Minuto 51 (Ocasión evento especial): El El_Paular volia trobar posicions de xut llunyà però la pressió de la defensa rival ho feia impossible. Un bon exemple va succeir al minut 51, quan un defensa va interceptar un xut llunyà amb la cuixa.
  • 288 Minuto 79 (Ocasión evento especial): La pressió dels defenses posava les coses difícils pels jugadors del El_Paular, que volien xutar de lluny a porteria, tal com els ho havia manat l'entrenador. Al minut 79 van trobar una escletxa per intentar-ho, però la pressió va fer que el xut fos molt precipitat i no anés ben dirigit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Söhnke Jungblut de El_Paular va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.