Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RCDE Llobregat (1368560) - REAL MADRIDN (1461479) » 715551038: T73/J5/VII

Liga 715551038 Información oficial sobre el partido 715551038 en Hattrick

29.07.2023 15:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 5 / VII.870 (38906)

CALDE TEAM Alineación oficial del equipo 'CALDE TEAM' en el partido 1 - 1 REAL MADRIDN Alineación oficial del equipo 'REAL MADRIDN' en el partido
Carlos Guiliz (13') 1 - 0
1 - 1 Vitín Crespi (63')
CALDE TEAM Alineación oficial del equipo 'CALDE TEAM' en el partido 1 - 1 REAL MADRIDN Alineación oficial del equipo 'REAL MADRIDN' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CALDE TEAM Alineación oficial del equipo 'CALDE TEAM' en el partido 3 - 0 REAL MADRIDN Alineación oficial del equipo 'REAL MADRIDN' en el partido
Tiene mala suerte 3.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CALDE TEAM

Goles Goles

  • 121 Minuto 13 (Gol por el centro): CALDE va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 13 Carlos Guiliz va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Jacobo Navarro. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Al minut 32 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Luis Sanchiz de CALDE va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 235 Minuto 50 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Francisco Gradilla de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 220 Minuto 70 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 70 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Sam Goodenough va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 222 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): CALDE va estar a punt de posar-se per davant al minut 71 però Felipe Tobalina va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 76 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Conrad Jonama va estar a punt d'acabar en gol al minut 76, però el porter visitant Guillermo Alegre va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Conrad Jonama de CALDE amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Felipe Tobalina de CALDE es va emportar una amonestació al minut 25 per provocar un rival.

REAL MADRIDN

Goles Goles

  • 164 Minuto 63 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Vitín Crespi marqués l'empat. Al minut 63 el marcador mostrava un empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 72 (Ocasión de contra de falta): MADRIDN va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Vitín Crespi va anar a parar a les mans del porter.
  • 272 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del MADRIDN que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Vitín Crespi, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Joan Antòni Pinyana de MADRIDN va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.