Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kart-Hadtha F.C. (1585592) - Agrupación Deportiva Diamond (1369708) » 715491527: T73/J9/VI

Liga 715491527 Información oficial sobre el partido 715491527 en Hattrick

26.08.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 9 / VI.831 (15149)

Kart-Hadtha F.C. Alineación oficial del equipo 'Kart-Hadtha F.C.' en el partido 2 - 1 Agrupación Deportiva Diamond Alineación oficial del equipo 'Agrupación Deportiva Diamond' en el partido
Tenho Väihkönen (60') 1 - 0
Enrico Bitonti (61') 2 - 0
2 - 1 Pablo Espar (64')
Kart-Hadtha F.C. Alineación oficial del equipo 'Kart-Hadtha F.C.' en el partido 2 - 1 Agrupación Deportiva Diamond Alineación oficial del equipo 'Agrupación Deportiva Diamond' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Kart-Hadtha F.C. Alineación oficial del equipo 'Kart-Hadtha F.C.' en el partido 5 - 1 Agrupación Deportiva Diamond Alineación oficial del equipo 'Agrupación Deportiva Diamond' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,4 % 0,1 % 2,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kart-Hadtha F.C.

Goles Goles

  • 124 Minuto 60 (Gol de penalti): Al minut 60 l'àrbitre va premiar Kart-Hadtha amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Tenho Väihkönen va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 132 Minuto 61 (Gol por la izquierda): En Enrico Bitonti de Kart-Hadtha va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Kart-Hadtha va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Simón Güiza en un 1 contra 1 amb el porter Spas Botzev, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 285 Minuto 20 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Kart-Hadtha van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Simón Güiza, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Kart-Hadtha per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 38, quan Simón Güiza va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 40 per blocar una centrada d'en Nicolás Villaurreta va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Kart-Hadtha.
  • 221 Minuto 55 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de José Mestre va estar a punt d'acabar en gol al minut 55, però el porter visitant Spas Botzev va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Al minut 80 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Tenho Väihkönen de Kart-Hadtha va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Agrupación Deportiva Diamond

Goles Goles

  • 190 Minuto 64 (Gol de falta): En Pablo Espar va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 2-1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): AD Diamond va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Monarangon Balam va desviar el xut final de David Sáenz López després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Toralf Witzke-Neuz va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 25, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Monarangon Balam va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 236 Minuto 39 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Rudolf Kvasna va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 253 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): En Monarangon Balam va fer una estirada espectacular al minut 64, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Pablo Espar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 10, Pablo Espar de AD Diamond va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Raphaël Thoré de AD Diamond es va emportar una amonestació al minut 41 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 59 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Raphaël Thoré va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.