Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Erizana CF (1578631) - Imprevisibles (778617) » 715471809: T73/J8/VI

Liga 715471809 Información oficial sobre el partido 715471809 en Hattrick

19.08.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 8 / VI.479 (14797)

Erizana CF Alineación oficial del equipo 'Erizana CF' en el partido 2 - 2 Imprevisibles Alineación oficial del equipo 'Imprevisibles' en el partido
0 - 1 Mülayim Eşit (2')
Massimo Pizzimenti (13') 1 - 1
1 - 2 Kuba Lata (42')
Timo-Pekka Kousa (77') 2 - 2
Erizana CF Alineación oficial del equipo 'Erizana CF' en el partido 2 - 2 Imprevisibles Alineación oficial del equipo 'Imprevisibles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Erizana CF Alineación oficial del equipo 'Erizana CF' en el partido 3 - 3 Imprevisibles Alineación oficial del equipo 'Imprevisibles' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
45,5 % 27,4 % 27,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Erizana CF

Goles Goles

  • 112 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Erizana s'esgargamellaven dempeus per esperonar Massimo Pizzimenti que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 13 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 112 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Erizana equilibrava la balança al minut 77. En Timo-Pekka Kousa, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Erizana va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Timo-Pekka Kousa en un 1 contra 1 amb el porter Pedro Vargas Morales, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Hugo Mollin del Erizana ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 211 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Diego José Rodríguez hauria d'haver estat gol al minut 71 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 221 Minuto 86 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Mihai Anghel va estar a punt d'acabar en gol al minut 86, però el porter visitant Pedro Vargas Morales va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Imprevisibles

Goles Goles

  • 108 Minuto 2 (Gol evento especial imprevisible (general)): Oleg Olăraşu de Imprevisibles va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Mülayim Eşit que va completar la jugada que feia pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 170 Minuto 42 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Kuba Lata al minut 42 va permetre a Imprevisibles prendre avantatge per 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Imprevisibles quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Gabriel Mocioacă va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Gabriel Mocioacă va marcar al minut 16 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 209 Minuto 19 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Oleg Olăraşu? Un error clamorós seu va donar a Massimo Pizzimenti una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Al minut 28, un refús desafortunat de Agapito Cadramón, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Gabriel Mocioacă no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 282 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Joan Antoni Puigfarregut va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 74, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 207 Minuto 87 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Juan Esteban Cabello Fernández va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 271 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Al minut 88 de partit, Gabriel Mocioacă quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.