Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Taurus Sport Elite (434329) - LOS SHARPITOS (1370731) » 715462810: T73/J12/VI

Liga 715462810 Información oficial sobre el partido 715462810 en Hattrick

16.09.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 12 / VI.318 (14636)

Taurus Sport Elite Alineación oficial del equipo 'Taurus Sport Elite' en el partido 2 - 3 LOS SHARPITOS Alineación oficial del equipo 'LOS SHARPITOS' en el partido
0 - 1 Vasco Ceppo (18')
0 - 2 Chema Sorzano (38')
Maciej Skoczek (56') 1 - 2
Maciej Skoczek (70') 2 - 2
2 - 3 Chema Sorzano (77')
Taurus Sport Elite Alineación oficial del equipo 'Taurus Sport Elite' en el partido 2 - 3 LOS SHARPITOS Alineación oficial del equipo 'LOS SHARPITOS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Taurus Sport Elite Alineación oficial del equipo 'Taurus Sport Elite' en el partido 1 - 1 LOS SHARPITOS Alineación oficial del equipo 'LOS SHARPITOS' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,8 % 37,4 % 31,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Taurus Sport Elite

Goles Goles

  • 100 Minuto 56 (Gol de falta): Després que un jugador rival el fes sotsobrar, l'àrbitre va xiular falta a favor d'en Maciej Skoczek. Ell mateix va fer revifar l'afició local, clavant un gran gol de falta per l'escaire al minut 56 de joc, que suposava el 1 - 2.
  • 114 Minuto 70 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 70. Maciej Skoczek, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 2 - 2 que empatava un partit molt renyit.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del TSE sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Nicolae-Dorin Orăscu, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 41 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 239 Minuto 71 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Ralf Grönow va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Juan Caunedo per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 243 Minuto 80 (Ocasión de contra por la derecha): TSE van sortir al contraatac amb encert al minut 80, però Ralf Grönow no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Valerio Marciano de TSE amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

LOS SHARPITOS

Goles Goles

  • 190 Minuto 18 (Gol de falta): En Vasco Ceppo va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 0-1.
  • 138 Minuto 38 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Daniel-Mihai Gozman la va rematar Chema Sorzano amb una magnífica volea que va fer pujar per a SHARPITOS el 0 - 2.
  • 138 Minuto 77 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Alvarado Lahiena va anar directament als peus de Chema Sorzano que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Daniel-Mihai Gozman ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 235 Minuto 35 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Stanislav Saushin es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 35, però el porter va aturar el seu xut.
  • 271 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Battista Frullone que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 76 (Ocasión por el centro): SHARPITOS va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 76, quan Juan Caunedo va quedar-se sol davant el porter Josef Schmeitzl, però aquest va poder aturar el xut.
  • 283 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Stanislav Saushin al minut 79, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Pepe Lagos Mármol després de 84 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Josef Schmeitzl va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Álvaro Comellas es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Stanislav Saushin de SHARPITOS va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.