Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Torrejoneros (487847) - Pumbas (31055) » 715457005: T73/J3/VI

Liga 715457005 Información oficial sobre el partido 715457005 en Hattrick

15.07.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 3 / VI.215 (14533)

Torrejoneros Alineación oficial del equipo 'Torrejoneros' en el partido 1 - 3 Pumbas Alineación oficial del equipo 'Pumbas' en el partido
0 - 1 Jordi Albert (31')
0 - 2 Jordi Albert (33')
0 - 3 Michał Torczyński (56')
Fabio Maiello (75') 1 - 3
Torrejoneros Alineación oficial del equipo 'Torrejoneros' en el partido 1 - 3 Pumbas Alineación oficial del equipo 'Pumbas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Torrejoneros Alineación oficial del equipo 'Torrejoneros' en el partido 1 - 4 Pumbas Alineación oficial del equipo 'Pumbas' en el partido
Tiene un resultado normal 0.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,1 % 0,2 % 94,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Torrejoneros

Goles Goles

  • 102 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Als 75 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Torrejoneros va acabar amb la pilota als peus de Fabio Maiello que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Klaudiusz Grajcar va estar a punt d'avançar els locals al minut 9 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Niels Halbweis! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 201 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Răzvan Ojog va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 69 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Pumbas

Goles Goles

  • 140 Minuto 31 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Pumbas el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Jordi Albert va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!
  • 184 Minuto 33 (Gol de penalti): Al minut 33 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Pumbas, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Jordi Albert va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 2.
  • 181 Minuto 56 (Gol por el centro): Michał Torczyński de Pumbas va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 56. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Dacian Paleacu ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Michał Torczyński va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Guzmán Schinca de Pumbas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Michał Torczyński.