Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Guardians_of_the_Galaxy (795929) - Puig Alt de Ter (799134) » 715444521: T73/J4/V

Liga 715444521 Información oficial sobre el partido 715444521 en Hattrick

22.07.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 4 / V.248 (5763)

[email protected] Alineación oficial del equipo 'Kogorz@sC.F' en el partido 2 - 0 Puig Alt de Ter Alineación oficial del equipo 'Puig Alt de Ter' en el partido
Mădălin Marcu (18') 1 - 0
Aníbal Sorocori (59') 2 - 0
[email protected] Alineación oficial del equipo 'Kogorz@sC.F' en el partido 2 - 0 Puig Alt de Ter Alineación oficial del equipo 'Puig Alt de Ter' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
[email protected] Alineación oficial del equipo 'Kogorz@sC.F' en el partido 2 - 0 Puig Alt de Ter Alineación oficial del equipo 'Puig Alt de Ter' en el partido
Tiene un resultado normal 2.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

[email protected]

Goles Goles

  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): [email protected] va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 18 Mădălin Marcu va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 116 Minuto 59 (Gol evento especial rápido + pase): Mădălin Marcu va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Aníbal Sorocori, que no va fallar i va marcar el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): En Erdal Selcan va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Al minut 3 es va veure una gran oportunitat per a [email protected] per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Màxim Daví, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): En Konstantin Polesskiy va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de [email protected] se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Aníbal Sorocori va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Al minut 57, Eetu Åke gairebé va marcar per a [email protected] des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Puig Alt de Ter

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 4 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Puig, l'equip va recuperar la pilota al minut 4 i va contraatacar. En Artsiom Mit'ko va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 286 Minuto 58 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Puig, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Murphy Paul va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Artsiom Mit'ko de Puig va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Artur Femenia es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.