Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Laia Sils Club (1459560) - ''CD SaN FeRnAnDo'' (490186) » 715440838: T73/J7/V

Liga 715440838 Información oficial sobre el partido 715440838 en Hattrick

12.08.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 7 / V.182 (5695)

Laia Sils Club Alineación oficial del equipo 'Laia Sils Club' en el partido 0 - 2 ''CD SaN FeRnAnDo'' Alineación oficial del equipo '''CD SaN FeRnAnDo''' en el partido
0 - 1 Bohumil Soukeník (29')
0 - 2 Bohumil Soukeník (64')
Laia Sils Club Alineación oficial del equipo 'Laia Sils Club' en el partido 0 - 2 ''CD SaN FeRnAnDo'' Alineación oficial del equipo '''CD SaN FeRnAnDo''' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Laia Sils Club Alineación oficial del equipo 'Laia Sils Club' en el partido 1 - 2 ''CD SaN FeRnAnDo'' Alineación oficial del equipo '''CD SaN FeRnAnDo''' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,2 % 28,5 % 44,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Laia Sils Club

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 14 per blocar una centrada d'en Heero Lüüs va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Laia.
  • 212 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Al minut 53, Chris Camus va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

''CD SaN FeRnAnDo''

Goles Goles

  • 171 Minuto 29 (Gol por el centro): En Bohumil Soukeník donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 29 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 118 Minuto 64 (Gol evento especial córner peinado): El CDSF va aconseguir el 0 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Mickaël Desvignes, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Bohumil Soukeník que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): En Carl-Erik Gustavsson va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Teófilo Lopes quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Wilmer Jaramillo, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Natanael Quinteros, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Natanael Quinteros va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Lázaro Naveiras de El CDSF va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.