Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Montañesa M (490892) - Los hijos del Grial (486434) » 715437880: T73/J10/V

Liga 715437880 Información oficial sobre el partido 715437880 en Hattrick

02.09.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 10 / V.129 (5642)

Montañesa M Alineación oficial del equipo 'Montañesa M' en el partido 2 - 0 Los hijos del Grial Alineación oficial del equipo 'Los hijos del Grial' en el partido
Ivo Gabriel Rumi (41') 1 - 0
Sergio Molina (61') 2 - 0
Montañesa M Alineación oficial del equipo 'Montañesa M' en el partido 2 - 0 Los hijos del Grial Alineación oficial del equipo 'Los hijos del Grial' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Montañesa M Alineación oficial del equipo 'Montañesa M' en el partido 2 - 0 Los hijos del Grial Alineación oficial del equipo 'Los hijos del Grial' en el partido
Tiene un resultado normal 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Montañesa M

Goles Goles

  • 123 Minuto 41 (Gol por la derecha): El jugador Ivo Gabriel Rumi de Montañesa, després de 41 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 133 Minuto 61 (Gol por la derecha): Amb 61 minuts jugats, en Sergio Molina va augmentar l'avantatge de Montañesa a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Pierpaolo Ambrosini va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Montañesa per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 19, quan Sergio Molina va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 218 Minuto 54 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Jerzy Marć va entorpir al marcador d'en Lauri Fabritius per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 233 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): El jugador local Enrico Pierlorenzi per poc que no incrementa el marcador al minut 62. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Manuel Pérez Mínguez va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Manuel Pérez Mínguez al minut 70 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Lorenzo Amurri va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79, Lorenzo Amurri gairebé va marcar per a Montañesa des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Pierpaolo Ambrosini es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Los hijos del Grial

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 12 (Ocasión de contra por la izquierda): hijos van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 12, però Manuel Gurrola va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 242 Minuto 20 (Ocasión de contra por la izquierda): El hijos va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 20, però en Ignacio Porras Rubio va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 242 Minuto 63 (Ocasión de contra por la izquierda): hijos van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 63, però el xut de Miguel López Ramírez des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de hijos va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Práxedes Serrano-Suñer va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ernesto Mora Castillejo de hijos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.