Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Topornices (1364859) - Lermeño Club de Fútbol (1365102) » 715434444: T73/J5/V

Liga 715434444 Información oficial sobre el partido 715434444 en Hattrick

29.07.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 5 / V.68 (5581)

FC Topornices Alineación oficial del equipo 'FC Topornices' en el partido 3 - 0 Lermeño Club de Fútbol Alineación oficial del equipo 'Lermeño Club de Fútbol' en el partido
Pierre Mínguez (31') 1 - 0
Hatz Larratza (34') 2 - 0
Luis Vizoso (82') 3 - 0
FC Topornices Alineación oficial del equipo 'FC Topornices' en el partido 3 - 0 Lermeño Club de Fútbol Alineación oficial del equipo 'Lermeño Club de Fútbol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Topornices Alineación oficial del equipo 'FC Topornices' en el partido 0 - 1 Lermeño Club de Fútbol Alineación oficial del equipo 'Lermeño Club de Fútbol' en el partido
Tiene bastante suerte 0.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,2 % 0,2 % 94,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Topornices

Goles Goles

  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): Topornices va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 31 Pierre Mínguez va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 118 Minuto 34 (Gol evento especial córner peinado): En Luis Vizoso entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Topornices, un peu providencial d'en Hatz Larratza va situar el 2-0 al panell digital.
  • 143 Minuto 82 (Gol de contra por la derecha): El jugador Luis Vizoso de Topornices es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 3 - 0 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 7 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Topornices va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Pierre Mínguez va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 54 (Ocasión de contra por la derecha): Benet Lobo Campos va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Topornices que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Lermeño Club de Fútbol

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Oier Etxarrondo va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 25, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Carmelo Ventura Rodríguez va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 251 Minuto 53 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 53, quan un error defensiu va deixar Rubén Almodóvar completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 237 Minuto 64 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Miguel Ángel Fominaya va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Álex Erasun va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Josep Quera de Lermeño amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.