Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Loco Sanchez (1372610) - Málaga C. F. (1589826) » 715433219: T73/J7/V

Liga 715433219 Información oficial sobre el partido 715433219 en Hattrick

12.08.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 7 / V.46 (5559)

Loco Sanchez Alineación oficial del equipo 'Loco Sanchez' en el partido 1 - 2 Málaga C. F. Alineación oficial del equipo 'Málaga C. F.' en el partido
Pedro Umanes (43') 0 - 1
0 - 2 杨 (Yang) 健祥 (Jianxiang) (48')
Enrique Cucales (66') 1 - 2
Loco Sanchez Alineación oficial del equipo 'Loco Sanchez' en el partido 1 - 2 Málaga C. F. Alineación oficial del equipo 'Málaga C. F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Loco Sanchez Alineación oficial del equipo 'Loco Sanchez' en el partido 2 - 1 Málaga C. F. Alineación oficial del equipo 'Málaga C. F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,8 % 1,4 % 13,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Loco Sanchez

Goles Goles

  • 125 Minuto 43 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Quina cantada! Les mirades del companys es van centrar en Pedro Umanes, que pressionat pels contraris va passar la pilota tan malament al seu porter que el va acabar superant i posant el 0 - 1 al marcador. Des de la grada, un indignat li va cridar "Avui dinaràs sopa de carbassó, tros d'ase!"
  • 102 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Als 66 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Sanchez va acabar amb la pilota als peus de Enrique Cucales que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Sanchez va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Raül Casasnovas en un 1 contra 1 amb el porter Fabricio Valderrama, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 243 Minuto 21 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Sanchez sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Petronilo Galiana, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 21 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Al minut 26 es va veure una gran oportunitat per a Sanchez per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Enrique Cucales, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 211 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Sanchez enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 203 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Sanchez va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Santiago Ortega va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Enrique Cucales de Sanchez va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pedro Umanes de Sanchez la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Málaga C. F.

Goles Goles

  • 183 Minuto 48 (Gol por la derecha): 杨 (Yang) 健祥 (Jianxiang) va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): En Vincenzo Caldarulo va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 243 Minuto 60 (Ocasión de contra por la derecha): Kamilo Ildegi va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Málaga que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.