Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Canteras Team (991100) - Peset (435189) » 715428950: T73/J3/IV

Liga 715428950 Información oficial sobre el partido 715428950 en Hattrick

15.07.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 3 / IV.34 (3457)

Canteras Team Alineación oficial del equipo 'Canteras Team' en el partido 4 - 1 Peset Alineación oficial del equipo 'Peset' en el partido
Mahi Bouguerra (9') 1 - 0
Benedetto Lantieri (11') 2 - 0
Mahi Bouguerra (34') 3 - 0
Zdzisław Matwiejuk (77') 4 - 0
4 - 1 Joel Henriksson (87')
Canteras Team Alineación oficial del equipo 'Canteras Team' en el partido 4 - 1 Peset Alineación oficial del equipo 'Peset' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Canteras Team Alineación oficial del equipo 'Canteras Team' en el partido 4 - 2 Peset Alineación oficial del equipo 'Peset' en el partido
Tiene un resultado normal 3.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,9 % 5,7 % 20,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Canteras Team

Goles Goles

  • 123 Minuto 9 (Gol por la derecha): Passats 9 minuts, Mahi Bouguerra, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Canteras es posava per davant!
  • 133 Minuto 11 (Gol por la derecha): Benedetto Lantieri va incrementar l'avantatge de Canteras amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Canteras a 3 - 0. Mahi Bouguerra va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 77 (Gol por la izquierda): En Zdzisław Matwiejuk de Canteras va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): En Mahi Bouguerra, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): En Marco Brinkhuis, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Canteras va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Miguel Baquedano, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Peset

Goles Goles

  • 118 Minuto 87 (Gol evento especial córner peinado): Peset va aconseguir el 4 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Horst-Eberhard Fehn, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Joel Henriksson que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 10 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Zdzisław Matwiejuk no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Horst-Eberhard Fehn estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 251 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Antonio Meleleo va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Cadassi Taisipic no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 253 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 33 en Bogdan Avramović va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Cadassi Taisipic va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 251 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Ingo Robertsson va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 216 Minuto 90 (Ocasión evento especial rápido + pase): Ingo Robertsson va marxar per velocitat al minut 90 i va fer una passada de la mort a Víctor Roca, però aquest va fallar.