Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Keltoi Vigo (1583433) - C.D. Castro Del Río (434712) » 715427877: T73/J1/IV

Liga 715427877 Información oficial sobre el partido 715427877 en Hattrick

01.07.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 1 / IV.15 (3438)

Keltoi Vigo Alineación oficial del equipo 'Keltoi Vigo' en el partido 0 - 3 C.D. Castro Del Río Alineación oficial del equipo 'C.D. Castro Del Río' en el partido
0 - 1 Víctor Olaguer (36')
0 - 2 Daniel Klecha (42')
Fikry Abidin (43') 0 - 3
Keltoi Vigo Alineación oficial del equipo 'Keltoi Vigo' en el partido 0 - 3 C.D. Castro Del Río Alineación oficial del equipo 'C.D. Castro Del Río' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Keltoi Vigo Alineación oficial del equipo 'Keltoi Vigo' en el partido 2 - 0 C.D. Castro Del Río Alineación oficial del equipo 'C.D. Castro Del Río' en el partido
Tiene mala suerte 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Keltoi Vigo

Goles Goles

  • 125 Minuto 43 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Fikry Abidin va voler rebutjar una pilota aèria amb el cap però va saltar a destemps i la va pentinar, superant així la mitja sortida del porter. A l'electrònic hi havia un 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Keltoi va estar a punt de posar-se per davant al minut 17 però Iván Vallejo va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Iván Vallejo! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 212 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Jesús Ramon Munné va estar a punt d'empatar per a Keltoi quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Simone Marrazzo va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 215 Minuto 44 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Manuel Mohedano va superar els defenses rivals per velocitat al minut 44 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 201 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Munio Albitzua va disposar d'una bona oportunitat al minut 44, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 201 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Al minut 58, Munio Albitzua va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 201 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Al minut 71 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Zeferino Alberena no s'ho podia creure.
  • 208 Minuto 72 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Fikry Abidin va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 72. En Jesús Ramon Munné va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 201 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Hyqmet Marku no va entrar per centímetres.

C.D. Castro Del Río

Goles Goles

  • 141 Minuto 36 (Gol de contra por el centro): El Castro era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Víctor Olaguer va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 143 Minuto 42 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Castro eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 42, Daniel Klecha va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): En Víctor Olaguer va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Víctor Olaguer després de 70 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Loïc Bohnstedt va poder desviar-lo a córner.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Castro, l'equip va recuperar la pilota al minut 76 i va contraatacar. En Lutosław Szadkowski va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.