Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Quitapenas CF (489898) - flo.fc (1431100) » 715427102: T73/J4/IV

Liga 715427102 Información oficial sobre el partido 715427102 en Hattrick

22.07.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 4 / IV.1 (3424)

Real Quitapenas CF Alineación oficial del equipo 'Real Quitapenas CF' en el partido 0 - 3 flo.fc Alineación oficial del equipo 'flo.fc' en el partido
0 - 1 Nicolae Meleşcu (30')
0 - 2 Patrick Lecointe (38')
0 - 3 Fabio Pavarotti (65')
Real Quitapenas CF Alineación oficial del equipo 'Real Quitapenas CF' en el partido 0 - 3 flo.fc Alineación oficial del equipo 'flo.fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Quitapenas CF Alineación oficial del equipo 'Real Quitapenas CF' en el partido 0 - 1 flo.fc Alineación oficial del equipo 'flo.fc' en el partido
Tiene un resultado normal 0.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,6 % 0,1 % 97,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Quitapenas CF

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 14 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): 方 (Fang) 祖国 (Zuguo) de Quitapenas va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Giovanni Monachino que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 242 Minuto 42 (Ocasión de contra por la izquierda): Quitapenas van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 42, però el xut de Fiorindo Schifano des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): El Quitapenas va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 44, però en Ghenadie Dergaci va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 61 (Ocasión de contra por el centro): En Ghenadie Dergaci va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 28, Giovanni Monachino de Quitapenas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Víctor Valpuesta de Quitapenas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

flo.fc

Goles Goles

  • 174 Minuto 30 (Gol de penalti): Nicolae Meleşcu va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 30 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 118 Minuto 38 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 38, el flo.fc va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Patrick Lecointe, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 2.
  • 116 Minuto 65 (Gol evento especial rápido + pase): Jan Sochůrek va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Fabio Pavarotti, que no va fallar i va marcar el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): flo.fc va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Ivano Urbani va desviar el xut final de Fabrizio Sperlongano després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 283 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Fabrizio Sperlongano al minut 41, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 215 Minuto 44 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Jan Sochůrek que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 282 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Jan Sochůrek, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 44 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. flo.fc va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Antonio Giannotti de flo.fc va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 60 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 284 Minuto 90 (Ocasión de penalti): Nicolae Meleşcu de flo.fc va fallar un penal al minut 90, cosa que va animar d'allò més als seguidors locals, que començaven a estar una mica mosquejats.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Kajetan Suszyński de flo.fc amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.