Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 714019870

Amistoso 714019870 Información oficial sobre el partido 714019870 en Hattrick

31.05.2023 12:05:00

Club Atlético Pompeya Alineación oficial del equipo 'Club Atlético Pompeya ' en el partido 4 - 1 Borocity Alineación oficial del equipo 'Borocity' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Club Atlético Pompeya Alineación oficial del equipo 'Club Atlético Pompeya ' en el partido 2 - 1 Borocity Alineación oficial del equipo 'Borocity' en el partido
Tiene suerte 2.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,6 % 0,5 % 8,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Atlético Pompeya

Goles Goles

  • 113 Minuto 20 (Gol por la derecha): Al minut 20, Atlético aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Koldo Bernaola va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 122 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Atlético prenia la batuta de l'encontre al minut 78, quan en Koldo Bernaola va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 136 Minuto 84 (Gol evento especial inexperiencia rival): La falta d'experiència va fer que Alfonso Tomé Viniegra s'arrisqués amb un driblatge innecessari davant Víctor Horaicoechea, que li va robar la pilota, va encarar el porter i li va bombejar la pilota fent el 3 - 1.
  • 185 Minuto 85 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Atlético van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Víctor Horaicoechea va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 4 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de José Escuredo hauria d'haver estat gol al minut 12 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Óscar Hurtado va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 233 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Óscar Hurtado va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Borocity

Goles Goles

  • 173 Minuto 11 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 11, quan Leopoldo Oliveira Godinho va posar els visitants Borocity per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 19 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Cheah Yeng Wei després de 19 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Fernando Díaz va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Víctor Medina Muro de Borocity es va emportar una amonestació al minut 21 per provocar un rival.