Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 713965939

Amistoso (Int., RC) 713965939 Información oficial sobre el partido 713965939 en Hattrick

01.06.2023 00:00:00

CFCC Alineación oficial del equipo 'CFCC' en el partido 3 - 2 San Román C.F. Alineación oficial del equipo 'San Román C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
CFCC Alineación oficial del equipo 'CFCC' en el partido 4 - 1 San Román C.F. Alineación oficial del equipo 'San Román C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,9 % 0,3 % 6,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CFCC

Goles Goles

  • 137 Minuto 8 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 8 una excel·lent centrada de Petko Anastasievski va arribar a Edclayson Sairá, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 1 al marcador.
  • 111 Minuto 66 (Gol por el centro): Al minut 66, Elenildo Pimentel va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.
  • 120 Minuto 72 (Gol de falta): Una falta al minut 72 va provocar un lliure directe. Ruslan Androschuk el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 3 - 2, davant el deliri dels aficionats.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Al minut 9 es va veure una gran oportunitat per a CFCC per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Elenildo Pimentel, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Maycom Cabral Marques! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 212 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): En Euclécio Baiano va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 57, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Euclécio Baiano de CFCC va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

San Román C.F.

Goles Goles

  • 173 Minuto 4 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Roderic Gumà va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 172 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Román va ser finalitzada des de l'esquerra per Miguel Tejera al minut 56. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 26 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 26, tothom va saber perquè en Norbert Szczombrowski era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Manolo Barbadilla de Román es va emportar una amonestació al minut 3 per provocar un rival.