Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 713876358

Amistoso (Int., RC) 713876358 Información oficial sobre el partido 713876358 en Hattrick

24.05.2023 20:45:00

FC.Furniz Alineación oficial del equipo 'FC.Furniz' en el partido 4 - 5 San Román C.F. Alineación oficial del equipo 'San Román C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
FC.Furniz Alineación oficial del equipo 'FC.Furniz' en el partido 0 - 5 San Román C.F. Alineación oficial del equipo 'San Román C.F.' en el partido
Tiene mucha potra 0.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC.Furniz

Goles Goles

  • 142 Minuto 10 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 10 minuts quan Manouchehr Pakrou va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 0 per a FC.Furniz.
  • 133 Minuto 20 (Gol por la derecha): FC.Furniz va aconseguir el 2 - 0 quan Þangbrandur Bjarnhéðinsson va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 113 Minuto 50 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al FC.Furniz una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Einar Markþórsson, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 3 - 3. Tot això passava al minut 50.
  • 121 Minuto 63 (Gol por el centro): Al minut 63 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Manouchehr Pakrou ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, FC.Furniz es posava per davant 4 a 3.

San Román C.F.

Goles Goles

  • 116 Minuto 24 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 24 minuts quan Carlos Oriol va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Javier Espel, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 2 - 1.
  • 163 Minuto 29 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 29 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Joaquín Vázquez.
  • 171 Minuto 42 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Norbert Szczombrowski que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a Román.
  • 161 Minuto 67 (Gol por el centro): Román van aconseguir igualar el partit a 4 - 4 al minut 67, quan Xiraxi Novales va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 173 Minuto 90 (Gol por la derecha): Al minut 90 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 4 - 5, gràcies a una bona internada de Carlos Oriol que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Javier Espel va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 9, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Samuel Wegener va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Fernando Baena Fernández de Román es va guanyar la targeta groga merescudament.