Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 713861671

Amistoso 713861671 Información oficial sobre el partido 713861671 en Hattrick

24.05.2023 12:05:00

Picachu02 Alineación oficial del equipo 'Picachu02' en el partido 4 - 0 yopzgz Alineación oficial del equipo 'yopzgz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Picachu02 Alineación oficial del equipo 'Picachu02' en el partido 4 - 0 yopzgz Alineación oficial del equipo 'yopzgz' en el partido
Tiene un resultado normal 3.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Picachu02

Goles Goles

  • 123 Minuto 12 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 12 gràcies a la jugada de İsmet Pençe, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 108 Minuto 24 (Gol evento especial imprevisible (general)): Diego Ríos de Picachu02 va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Gabriel Tărcan que va completar la jugada que feia pujar el 2 - 0 al marcador.
  • 141 Minuto 32 (Gol de contra por el centro): Picachu02 va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 32, quan Jaime Macías Blanco, sol dins l'àrea, va aconseguir el 3 - 0.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Keijo Laine, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a Picachu02.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Diego Ríos va estar a punt de sentenciar el partit al minut 33, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Gregorio Reinares al minut 54 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Pedro José Martínez va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Al minut 58 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Keijo Laine de Picachu02 va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Calogero Magonara. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 218 Minuto 75 (Ocasión evento especial córner peinado): Raymond Hector hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Pedro José Martínez havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): En Calogero Magonara, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): En Lander Brinks, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

yopzgz

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 83 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 83 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Andima Gardea, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Miguel Toledo de yopzgz va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.