Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 713772274

Amistoso 713772274 Información oficial sobre el partido 713772274 en Hattrick

17.05.2023 12:05:00

Picachu02 Alineación oficial del equipo 'Picachu02' en el partido 3 - 1 Umpalumpa's Team Alineación oficial del equipo 'Umpalumpa's Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Picachu02 Alineación oficial del equipo 'Picachu02' en el partido 2 - 2 Umpalumpa's Team Alineación oficial del equipo 'Umpalumpa's Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
34,7 % 36,1 % 29,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Picachu02

Goles Goles

  • 123 Minuto 36 (Gol por la derecha): El jugador Harun Suša de Picachu02, després de 36 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 121 Minuto 50 (Gol por el centro): Al minut 50 els aficionats van embogir quan en Juan José de Prados va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Picachu02.
  • 133 Minuto 76 (Gol por la derecha): Amb 76 minuts jugats, en Enric Ferrés va augmentar l'avantatge de Picachu02 a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Juan José de Prados. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Umpalumpa's Team

Goles Goles

  • 164 Minuto 40 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Cyprián Medzňák va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 3, quan en Vanni Querio va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 262 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 37, en un 1 contra 1 amb el porter, però Daniel-George Brumar va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Antonio Labarrieta des de l'esquerra.
  • 261 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 71 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Rolando Guanes va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 253 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Umpalumpas van seguir progressant per la banda dreta. Cyprián Medzňák va tenir la seva oportunitat al minut 90, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.