Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 713682856

Copa 713682856 Información oficial sobre el partido 713682856 en Hattrick

10.05.2023 12:45:00

AD Pétrola Alineación oficial del equipo 'AD Pétrola' en el partido 1 - 2 Sancibri City Alineación oficial del equipo 'Sancibri City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
AD Pétrola Alineación oficial del equipo 'AD Pétrola' en el partido 2 - 1 Sancibri City Alineación oficial del equipo 'Sancibri City' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,1 % 1,6 % 14,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AD Pétrola

Goles Goles

  • 112 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Al minut 38 del partit, el jugador Adin Malagić de Pétrola va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Adin Malagić va estar a punt de marcar al minut 28 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Juan Borja Medina Davila! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Pétrola per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 62, quan Roland Hertle va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 211 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Vladimír Škoda hauria d'haver estat gol al minut 78 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 237 Minuto 89 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En José Milanos va fer al minut 89 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Stephan Groeling, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En José Milanos es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Sancibri City

Goles Goles

  • 115 Minuto 8 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 8 minuts, Eugenio Tarso va superar per velocitat João Paulo Simões Monteiro per posar el 0 - 1 al marcador.
  • 187 Minuto 63 (Gol tiro lejano): L'entrenador del Sancibri va encertar-la al dir als seus jugadors que xutessin de lluny. Al minut 63 va arribar el 1 - 2 quan en Gabriel López-Mingo va xutar des de 30 metres fent botar la pilota just davant del porter, que va tocar la pilota però no va poder evitar el gol.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): Pierre Gourvennec va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Sancibri que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 287 Minuto 39 (Ocasión tiro lejano): Al minut 39 un refús amb el peu d'en Maximilian Werderitsch va anar a parar als peus del Sergio Virzì que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 287 Minuto 73 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Eugenio Tarso ja els havia advertit que el porter contrari, en Maximilian Werderitsch, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.