Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sin Sponsor F.C (1365459) - Pasgon (48787) » 712976570: T72/R3

Copa 712976570 Información oficial sobre el partido 712976570 en Hattrick

22.03.2023 12:00:00
Copa: Temporada 72 / Ronda 3

Sin Sponsor F.C Alineación oficial del equipo 'Sin Sponsor F.C' en el partido 3 - 1 Pasgon Alineación oficial del equipo 'Pasgon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Sin Sponsor F.C Alineación oficial del equipo 'Sin Sponsor F.C' en el partido 5 - 0 Pasgon Alineación oficial del equipo 'Pasgon' en el partido
Tiene mala suerte 5.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sin Sponsor F.C

Goles Goles

  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): Sponsor va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 33 Axel Mallinckrodt va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 47 (Gol por el centro): Al minut 47 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Paco Montero, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Sponsor.
  • 134 Minuto 72 (Gol de penalti): Sponsor va obtenir un penal al minut 72, que va llançar a la perfecció Axel Mallinckrodt. 3 - 1 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): En Dirk-Volker Kleinwächter del Sponsor ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 224 Minuto 21 (Ocasión de penalti): Sponsor es va veure beneficiat per la polèmica al minut 21, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Silvano Ruggirello va relliscar al moment de fer el xut i el porter Malek Kouki no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Sponsor va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ricardo Serrano va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Malek Kouki.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Al minut 70 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Engelbrecht Cernko de Sponsor va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 285 Minuto 75 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Sponsor la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Víctor Espés. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Pasgon

Goles Goles

  • 142 Minuto 71 (Gol de contra por la izquierda): En Adalberto Figueiredo Braga va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Al minut 15 de partit, Adalberto Figueiredo Braga quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 286 Minuto 22 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Pasgon, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Aram Setvalls va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 32, Guayasent Hess Araya de Pasgon va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 514 Minuto 38 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Dominique Oge, el jugador de Pasgon va ser expulsat al minut 38.