Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Plazita Team (797768) - Performadores (795944) » 709748049: T72/J9/VII

Liga 709748049 Información oficial sobre el partido 709748049 en Hattrick

06.05.2023 15:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 9 / VII.801 (38837)

EPILA ARAGON FOOTBALL CLUB Alineación oficial del equipo 'EPILA ARAGON FOOTBALL CLUB' en el partido 2 - 2 Dbacks FC Alineación oficial del equipo 'Dbacks FC' en el partido
Víctor Aláez (13') 1 - 0
1 - 1 Miquel Rodés (17')
Alejandro Solé (69') 2 - 1
2 - 2 Dimas Villagarcía (80')
EPILA ARAGON FOOTBALL CLUB Alineación oficial del equipo 'EPILA ARAGON FOOTBALL CLUB' en el partido 2 - 2 Dbacks FC Alineación oficial del equipo 'Dbacks FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
EPILA ARAGON FOOTBALL CLUB Alineación oficial del equipo 'EPILA ARAGON FOOTBALL CLUB' en el partido 0 - 4 Dbacks FC Alineación oficial del equipo 'Dbacks FC' en el partido
Tiene suerte 0.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

EPILA ARAGON FOOTBALL CLUB

Goles Goles

  • 185 Minuto 13 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del FOOTBALL van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Víctor Aláez va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 108 Minuto 69 (Gol evento especial imprevisible (general)): Bogdan Miheş de FOOTBALL va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Alejandro Solé que va completar la jugada que feia pujar el 2 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 70 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Bogdan Miheş va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.

Dbacks FC

Goles Goles

  • 164 Minuto 17 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Dbacks al minut 17. Miquel Rodés va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1
  • 163 Minuto 80 (Gol por la derecha): El jugador visitant Dimas Villagarcía va aconseguir empatar 2 - 2 al minut 80 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Dimas Villagarcía de Dbacks, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 6, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 285 Minuto 11 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del FOOTBALL. La jugada d'estratègia del Dbacks per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Simón Ramos Rubio va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 272 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Dbacks que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Javier Balín, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Enrique Escolar de Dbacks es va emportar una amonestació al minut 7 per provocar un rival.