Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ErlantzG team (777971) - Torre Balldovina HC (1591239) » 709743549: T72/J4/VII

Liga 709743549 Información oficial sobre el partido 709743549 en Hattrick

01.04.2023 15:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 4 / VII.721 (38757)

A tope con la COPE Alineación oficial del equipo 'A tope con la COPE' en el partido 3 - 1 club de futbol catenaccio Alineación oficial del equipo 'club de futbol catenaccio' en el partido
Roberto Rivero Osuna (39') 1 - 0
1 - 1 Ignacio Soler (42')
Raúl Gravina (57') 2 - 1
Francisco Javier Urraca (71') 3 - 1
A tope con la COPE Alineación oficial del equipo 'A tope con la COPE' en el partido 3 - 1 club de futbol catenaccio Alineación oficial del equipo 'club de futbol catenaccio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
A tope con la COPE Alineación oficial del equipo 'A tope con la COPE' en el partido 4 - 0 club de futbol catenaccio Alineación oficial del equipo 'club de futbol catenaccio' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A tope con la COPE

Goles Goles

  • 116 Minuto 39 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 39, en Josué Calasanz del tope va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Roberto Rivero Osuna que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 0.
  • 123 Minuto 57 (Gol por la derecha): Passats 57 minuts, Raúl Gravina, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. tope es posava per davant!
  • 133 Minuto 71 (Gol por la derecha): Francisco Javier Urraca va incrementar l'avantatge de tope amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en 张 (Zhang) 光发 (Guangfa) va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 220 Minuto 24 (Ocasión de falta): Al minut 24, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En Ramón Gómez de Avellaneda va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de tope se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): tope va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 36 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Francisco Javier Urraca ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al minut 40, Francisco Javier Urraca gairebé va marcar per a tope des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): En Ernesto Lombardini es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 230 Minuto 59 (Ocasión de falta): En Raúl Gravina es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Daniel Sello. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Juan Carlos Cortada de tope es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 39 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Juan Carlos Cortada va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

club de futbol catenaccio

Goles Goles

  • 163 Minuto 42 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 42 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Ignacio Soler.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jusèp Loís Serraclara de catenaccio amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.