Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TePeTo FC (1582944) - Calsin brother's (796232) » 709720487: T72/J7/VII

Liga 709720487 Información oficial sobre el partido 709720487 en Hattrick

22.04.2023 15:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 7 / VII.309 (38345)

TePeTo FC Alineación oficial del equipo 'TePeTo FC' en el partido 2 - 4 Calsin brother's Alineación oficial del equipo 'Calsin brother's' en el partido
0 - 1 Bar El Forman (10')
0 - 2 Bar El Forman (38')
0 - 3 Bar El Forman (39')
0 - 4 Victoriano Horteu (47')
Carl-Christian Mellfeldt (48') 1 - 4
Carl-Christian Mellfeldt (73') 2 - 4
TePeTo FC Alineación oficial del equipo 'TePeTo FC' en el partido 2 - 4 Calsin brother's Alineación oficial del equipo 'Calsin brother's' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
TePeTo FC Alineación oficial del equipo 'TePeTo FC' en el partido 0 - 1 Calsin brother's Alineación oficial del equipo 'Calsin brother's' en el partido
Tiene suerte 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TePeTo FC

Goles Goles

  • 103 Minuto 48 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Carl-Christian Mellfeldt va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 4.
  • 102 Minuto 73 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de TePeTo van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Carl-Christian Mellfeldt en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Al minut 2 es va veure una gran oportunitat per a TePeTo per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Vipul Mohite, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 286 Minuto 21 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de TePeTo, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Wassim Hmidouch va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 243 Minuto 83 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de TePeTo van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Carl-Christian Mellfeldt va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 91 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de TePeTo, l'equip va recuperar la pilota al minut 91 i va contraatacar. En An-Kyung Kim va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Robert Šegovič de TePeTo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Calsin brother's

Goles Goles

  • 174 Minuto 10 (Gol de penalti): Quan passaven 10 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del brothers. En Bar El Forman va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 184 Minuto 38 (Gol de penalti): Passaven 38 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Bar El Forman va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 184 Minuto 39 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al brothers per augmentar la diferència al marcador a 0 - 3 al minut 39. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Bar El Forman. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 185 Minuto 47 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del TePeTo. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Victoriano Horteu la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del brothers es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 4 arribava al minut 47.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Octavian Pălimaru de brothers amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.