Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Racing de Comillas (1457449) - Jaungoikoak (439053) » 709711602: T72/J11/VII

Liga 709711602 Información oficial sobre el partido 709711602 en Hattrick

20.05.2023 15:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 11 / VII.150 (38186)

Racing de Comillas Alineación oficial del equipo 'Racing de Comillas' en el partido 3 - 4 Jaungoikoak Alineación oficial del equipo 'Jaungoikoak' en el partido
Teemu Ristimäki (29') 1 - 0
1 - 1 Filipe Gonçalves Fonseca (40')
1 - 2 Filipe Gonçalves Fonseca (53')
Nicolás Santelices (79') 2 - 2
2 - 3 Iñaki Monroy (84')
Nicolás Santelices (90') 3 - 3
3 - 4 Juan Cabot (90')
Racing de Comillas Alineación oficial del equipo 'Racing de Comillas' en el partido 3 - 4 Jaungoikoak Alineación oficial del equipo 'Jaungoikoak' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Racing de Comillas Alineación oficial del equipo 'Racing de Comillas' en el partido 0 - 2 Jaungoikoak Alineación oficial del equipo 'Jaungoikoak' en el partido
Tiene bastante suerte 0.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,9 % 0,1 % 97,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing de Comillas

Goles Goles

  • 142 Minuto 29 (Gol de contra por la izquierda): Teemu Ristimäki va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 0 per a Comillas.
  • 142 Minuto 79 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Nicolás Santelices de Comillas va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 2 al marcador.
  • 112 Minuto 90 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Nicolás Santelices va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 3 - 3 al minut 90.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Alireza Golzadeh va estar a punt d'empatar per a Comillas quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Javier Barrionuevo va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): En Raúl Estruch va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 236 Minuto 90 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Hennes Miech va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Jaungoikoak

Goles Goles

  • 135 Minuto 40 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Filipe Gonçalves Fonseca va demostrar la seva experiència quan al minut 40 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 1 - 1. És un murri!
  • 171 Minuto 53 (Gol por el centro): Amb 53 minuts jugats, Filipe Gonçalves Fonseca de Jaungoikoak va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 171 Minuto 84 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Iñaki Monroy que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a Jaungoikoak.
  • 173 Minuto 90 (Gol por la derecha): Al minut 90 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 3 - 4, gràcies a una bona internada de Juan Cabot que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 24 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Casildo Robles va intentar anar-se'n per velocitat al minut 24 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 272 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Al minut 26, un refús desafortunat de Chafik Chaâbouni, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Filipe Gonçalves Fonseca no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Es duien 28 minuts de partit jugats quan Filipe Gonçalves Fonseca va estar a punt de posar per davant a Jaungoikoak amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Chafik Chaâbouni va impedir un gol cantat.
  • 262 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Jaungoikoak va estar a punt d'empatar al 30 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Lars Drechsler que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Jaungoikoak va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 41, quan Filipe Gonçalves Fonseca va quedar-se sol davant el porter Chafik Chaâbouni, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44 de partit, Álvaro Montoya Heredia quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Santiago Jubero. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 282 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78 Chafik Chaâbouni va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Iñaki Monroy, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.