Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

New Barnaonuba (1459537) - youth barcelona (794741) » 709703215: T72/J1/VII

Liga 709703215 Información oficial sobre el partido 709703215 en Hattrick

11.03.2023 15:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 1 / VII.1 (38037)

New Barnaonuba Alineación oficial del equipo 'New Barnaonuba' en el partido 1 - 1 youth barcelona Alineación oficial del equipo 'youth barcelona' en el partido
0 - 1 Emiliano Castelao (18')
Paco Calderer (50') 1 - 1
New Barnaonuba Alineación oficial del equipo 'New Barnaonuba' en el partido 1 - 1 youth barcelona Alineación oficial del equipo 'youth barcelona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
New Barnaonuba Alineación oficial del equipo 'New Barnaonuba' en el partido 0 - 2 youth barcelona Alineación oficial del equipo 'youth barcelona' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

New Barnaonuba

Goles Goles

  • 185 Minuto 50 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del youth_bcn. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Paco Calderer la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Barnaonuba es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 50.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): En Albert Brotons va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Barnaonuba se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 242 Minuto 20 (Ocasión de contra por la izquierda): Barnaonuba van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 20, però el xut de Jonay Langarica des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 59 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Barnaonuba va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Paco Calderer, però el porter rival va fer una gran aturada.

youth barcelona

Goles Goles

  • 118 Minuto 18 (Gol evento especial córner peinado): youth_bcn va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què José Ribera, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Emiliano Castelao que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 19 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Vexeta Coucieiro després de 19 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Marcos Fernandez va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Al minut 24 de partit, Joan Hipòlit va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Miguel Murillo, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 47 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. youth_bcn va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 287 Minuto 58 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Emiliano Castelao ja els havia advertit que el porter contrari, en Marcos Fernandez, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 272 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Miguel Murillo va marcar al minut 78 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 7, Joan Hipòlit de youth_bcn va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Venancio Bonaval de youth_bcn la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.