Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Caselas CF (1417841) - Peñascal c.f. (1365231) » 709702189: T72/J10/VI

Liga 709702189 Información oficial sobre el partido 709702189 en Hattrick

13.05.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 10 / VI.1006 (15324)

Caselas CF Alineación oficial del equipo 'Caselas CF' en el partido 2 - 1 Peñascal c.f. Alineación oficial del equipo 'Peñascal c.f.' en el partido
Immo Eichmann (21') 1 - 0
1 - 1 Arjo Prik (28')
Voicu Ţăpurin (77') 2 - 1
Caselas CF Alineación oficial del equipo 'Caselas CF' en el partido 2 - 1 Peñascal c.f. Alineación oficial del equipo 'Peñascal c.f.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Caselas CF Alineación oficial del equipo 'Caselas CF' en el partido 1 - 0 Peñascal c.f. Alineación oficial del equipo 'Peñascal c.f.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,6 % 0,1 % 2,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Caselas CF

Goles Goles

  • 185 Minuto 21 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 21 minuts, el tirador de faltes del Caselas va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Immo Eichmann, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 123 Minuto 77 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 77 gràcies a la jugada de Voicu Ţăpurin, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 72 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Immo Eichmann va estar a punt d'acabar en gol al minut 72, però el porter visitant Nicolae Codrea va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 74 (Ocasión por el centro): En David Mirăuţă del Caselas ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Peñascal c.f.

Goles Goles

  • 161 Minuto 28 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 28 minuts Arjo Prik va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 18 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Peñascal Carlos Dapoto quasi marca al minut 18 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Arjo Prik l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Es duien 34 minuts de partit jugats quan Mircea Ghilan va estar a punt de posar per davant a Peñascal amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Manuel Escobal va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Peñascal que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Nándor Pilár, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Nándor Pilár va marcar al minut 71 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 263 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Andrea Braidot quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Peter Olofsson.
  • 513 Minuto 73 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Peter Olofsson de Peñascal va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".