Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Futbol Club Leonis (492623) - groundforcebcn (487522) » 709696862: T72/J8/VI

Liga 709696862 Información oficial sobre el partido 709696862 en Hattrick

29.04.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 8 / VI.911 (15229)

Futbol Club Leonis Alineación oficial del equipo 'Futbol Club Leonis' en el partido 1 - 1 groundforcebcn Alineación oficial del equipo 'groundforcebcn' en el partido
Massimiliano Tonfoni (26') 1 - 0
1 - 1 Fifi Kumi (47')
Futbol Club Leonis Alineación oficial del equipo 'Futbol Club Leonis' en el partido 1 - 1 groundforcebcn Alineación oficial del equipo 'groundforcebcn' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Futbol Club Leonis Alineación oficial del equipo 'Futbol Club Leonis' en el partido 2 - 2 groundforcebcn Alineación oficial del equipo 'groundforcebcn' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
40,0 % 32,2 % 27,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Futbol Club Leonis

Goles Goles

  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): Al minut 26 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Massimiliano Tonfoni ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Futbol es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 38 (Ocasión de falta): En Drogomił Nojszewski es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 222 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Futbol va estar a punt de posar-se per davant al minut 78 però David Terrisse va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 220 Minuto 79 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 79 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Drogomił Nojszewski va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 220 Minuto 84 (Ocasión de falta): Amb 84 minuts disputats, Drogomił Nojszewski gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Nenad Kesovija va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Massimiliano Tonfoni de Futbol va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

groundforcebcn

Goles Goles

  • 161 Minuto 47 (Gol por el centro): Al minut 47 en Fifi Kumi va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 34 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Santiago Marquezado va fer al minut 34 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Dejan Žganjar, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 273 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): groundforcebcn va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Lilian Hereş va desviar el xut final de Fifi Kumi després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82, un refús desafortunat de Lilian Hereş, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Santiago Marquezado no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 37, Malte Lüftner de groundforcebcn va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.