Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rosescats gf (48652) - Valdefierro F.C. (48960) » 709693503: T72/J9/VI

Liga 709693503 Información oficial sobre el partido 709693503 en Hattrick

06.05.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 9 / VI.851 (15169)

Nuck G.F. Alineación oficial del equipo 'Nuck G.F.' en el partido 1 - 4 Valdefierro F.C. Alineación oficial del equipo 'Valdefierro F.C.' en el partido
Manuel Vidales (16') 1 - 0
1 - 1 Marcos Mesa (37')
1 - 2 Eirik Lauritzen (41')
1 - 3 Manel Álvarez Cabiro (54')
1 - 4 Eirik Lauritzen (81')
Nuck G.F. Alineación oficial del equipo 'Nuck G.F.' en el partido 1 - 4 Valdefierro F.C. Alineación oficial del equipo 'Valdefierro F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Nuck G.F. Alineación oficial del equipo 'Nuck G.F.' en el partido 3 - 0 Valdefierro F.C. Alineación oficial del equipo 'Valdefierro F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 2.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nuck G.F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Nuck, atacant per l'esquerra al minut 16, va aprofitar el magnífic llançament de Manuel Vidales per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 14 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Ernest Casadessús va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 232 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Passaven 28 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Eduard Shamarin va rematar alt.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En Péter Nagy, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 212 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): En Dhruv Mehta va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 42, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 208 Minuto 78 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Willem Heerink de Nuck va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Fernando Gayán que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 201 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Archibald Semmrich no s'ho podia creure.
  • 201 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Manuel Vidales va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 83 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Eduard Shamarin de Nuck va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Archibald Semmrich.

Valdefierro F.C.

Goles Goles

  • 142 Minuto 37 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Marcos Mesa de Valdefierro va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 1 al marcador.
  • 173 Minuto 41 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Eirik Lauritzen va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 181 Minuto 54 (Gol por el centro): Al minut 54, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Manel Álvarez Cabiro va augmentar l'avantatge de Valdefierro a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Eirik Lauritzen de Valdefierro l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 4 al minut 81 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Valdefierro van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Francisco de Paula Roig va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Valdefierro va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Aiur Bizkaigana, però el porter rival va fer una gran aturada.