Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ATH PEDETE (774136) - Azeroth united (119796) » 709684596: T72/J8/VI

Liga 709684596 Información oficial sobre el partido 709684596 en Hattrick

29.04.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 8 / VI.692 (15010)

ATH PEDETE Alineación oficial del equipo 'ATH PEDETE' en el partido 1 - 2 Azeroth united Alineación oficial del equipo 'Azeroth united' en el partido
Kamil Zerrouk (35') 1 - 0
1 - 1 Josef Luska (57')
1 - 2 Josef Luska (65')
ATH PEDETE Alineación oficial del equipo 'ATH PEDETE' en el partido 1 - 2 Azeroth united Alineación oficial del equipo 'Azeroth united' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ATH PEDETE Alineación oficial del equipo 'ATH PEDETE' en el partido 3 - 0 Azeroth united Alineación oficial del equipo 'Azeroth united' en el partido
Tiene mala suerte 2.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ATH PEDETE

Goles Goles

  • 122 Minuto 35 (Gol por la izquierda): PEDETE prenia la batuta de l'encontre al minut 35, quan en Kamil Zerrouk va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): En Valeriy Chukhnov es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Kamil Zerrouk va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 222 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): PEDETE va estar a punt de posar-se per davant al minut 58 però Gabrijel Kapušin va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 62 (Ocasión por el centro): En Kamil Zerrouk va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de PEDETE se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 212 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): El jugador de PEDETE Filipe Duarte Graça quasi va assolir l'empat al minut 89 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Azeroth united

Goles Goles

  • 161 Minuto 57 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 57 minuts Josef Luska va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 173 Minuto 65 (Gol por la derecha): Al minut 65 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Josef Luska que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 15 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Txanton Arribi va ridiculitzar a en Igor Korzhakov amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 239 Minuto 41 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Txanton Arribi va deixar a Igor Korzhakov assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a 梅 (Mei) 北雄 (Beixiong) de Azeroth la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 67, Marko Grabar de Azeroth va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.