Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C Albem (1367323) - Panzacola FC (1418608) » 709670973: T72/J4/VI

Liga 709670973 Información oficial sobre el partido 709670973 en Hattrick

01.04.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 4 / VI.449 (14767)

F.C Albem Alineación oficial del equipo 'F.C Albem' en el partido 2 - 3 Panzacola FC Alineación oficial del equipo 'Panzacola FC' en el partido
0 - 1 Kazimieras Pševluckis (25')
Waldemar Gradl (56') 1 - 1
1 - 2 Ildefonso Baluyot (61')
1 - 3 Christopher Leriche (65')
Waldemar Gradl (68') 2 - 3
F.C Albem Alineación oficial del equipo 'F.C Albem' en el partido 2 - 3 Panzacola FC Alineación oficial del equipo 'Panzacola FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F.C Albem Alineación oficial del equipo 'F.C Albem' en el partido 2 - 2 Panzacola FC Alineación oficial del equipo 'Panzacola FC' en el partido
Tiene un resultado normal 2.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,1 % 37,3 % 30,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Albem

Goles Goles

  • 111 Minuto 56 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Waldemar Gradl va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Albem empatava el partit, 1 a 1, al minut 56.
  • 101 Minuto 68 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Waldemar Gradl, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 2 - 3 per a Albem.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Waldemar Gradl! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Albem per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 23, quan Ricardo Costales va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 213 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Waldemar Gradl de Albem va intentar batre la porteria rival al minut 34 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 241 Minuto 48 (Ocasión de contra por el centro): En Trenton Brooks va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 211 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Simon Albert Distelkamp va estar a punt de marcar al minut 89 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Panzacola FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 25 (Gol evento especial córner peinado): Sergejs Zubāns va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Panzacola, Kazimieras Pševluckis, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 172 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Panzacola va ser finalitzada des de l'esquerra per Ildefonso Baluyot al minut 61. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 181 Minuto 65 (Gol por el centro): Christopher Leriche de Panzacola va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 65. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 24 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Nuri Ertürk quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 281 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Ildefonso Baluyot va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Ildefonso Baluyot quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Joonas Silfsten, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Georg Schrader al minut 69, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 10, Felix Spiegelberg de Panzacola va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Andreas Sahin de Panzacola es va emportar una amonestació al minut 30 per provocar un rival.