Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Reservoir Dog_s (799045) - Makuteam (120283) » 709644702: T72/J3/V

Liga 709644702 Información oficial sobre el partido 709644702 en Hattrick

25.03.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 3 / V.236 (5749)

Reservoir Dog_s Alineación oficial del equipo 'Reservoir Dog_s' en el partido 1 - 1 Makuteam Alineación oficial del equipo 'Makuteam' en el partido
0 - 1 Javier Ursúa (42')
Zacarias Barros (81') 1 - 1
Reservoir Dog_s Alineación oficial del equipo 'Reservoir Dog_s' en el partido 1 - 1 Makuteam Alineación oficial del equipo 'Makuteam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Reservoir Dog_s Alineación oficial del equipo 'Reservoir Dog_s' en el partido 7 - 0 Makuteam Alineación oficial del equipo 'Makuteam' en el partido
Está más tieso que su rival 6.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Reservoir Dog_s

Goles Goles

  • 185 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 81 minuts, el tirador de faltes del Reservoir va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Zacarias Barros, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Reservoir va estar a punt de posar-se per davant al minut 3 però Alan Hesselballe va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Alan Hesselballe va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 220 Minuto 30 (Ocasión de falta): Alan Hesselballe quasi dona a Reservoir l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Reservoir va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ritvars Tūters va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Delfim Aguiar.
  • 211 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Reservoir enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 211 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Ritvars Tūters va estar a punt de marcar al minut 65 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 221 Minuto 84 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Alan Hesselballe va estar a punt d'avançar els locals al minut 84 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 75 (Tarjeta roja directa): Al minut 75, Martin Maňas de Reservoir va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 83, Karl-Ove Pihl de Reservoir va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Makuteam

Goles Goles

  • 173 Minuto 42 (Gol por la derecha): El jugador de Makuteam Javier Ursúa va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 42 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 28 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Makuteam sortien al contraatac. La falta llançada per Rajko Perduv va sortir força alta sense massa perill.
  • 237 Minuto 35 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Jordi Cataluña va fer al minut 35 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Xaime Amboage, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 242 Minuto 66 (Ocasión de contra por la izquierda): Makuteam van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 66, però Javier Ursúa va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Maurice Cedrik Krallinger de Makuteam va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.