Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Licinciaos (311373) - Lokomotiv del Bac (1370812) » 709642038: T72/J9/V

Liga 709642038 Información oficial sobre el partido 709642038 en Hattrick

06.05.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 9 / V.188 (5701)

Licinciaos Alineación oficial del equipo 'Licinciaos' en el partido 1 - 1 Lokomotiv del Bac Alineación oficial del equipo 'Lokomotiv del Bac' en el partido
0 - 1 Zandis Piterāns (34')
Chew Rong Chin (73') 1 - 1
Licinciaos Alineación oficial del equipo 'Licinciaos' en el partido 1 - 1 Lokomotiv del Bac Alineación oficial del equipo 'Lokomotiv del Bac' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Licinciaos Alineación oficial del equipo 'Licinciaos' en el partido 2 - 1 Lokomotiv del Bac Alineación oficial del equipo 'Lokomotiv del Bac' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
53,9 % 20,0 % 26,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Licinciaos

Goles Goles

  • 112 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Licinciaos s'esgargamellaven dempeus per esperonar Chew Rong Chin que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 73 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Licinciaos va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jusèp Loís Bufí va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Thomas Dupré.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Jusèp Loís Bufí va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 211 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Jorge Picasso va estar a punt de marcar al minut 35 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 243 Minuto 67 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Licinciaos va anar a parar a la dreta de l'atac on en Kouadio Peko, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Lokomotiv del Bac

Goles Goles

  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Lokomotiv van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Zandis Piterāns va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 21 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 21, tothom va saber perquè en Hein Koschembahr era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 283 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Després de 50 minuts, Hein Koschembahr va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Miroslav Šedina va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Rafael Aínsa es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Hein Koschembahr.