Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

joga_durito (121085) - nuth (1337274) » 709641388: T72/J14/V

Liga 709641388 Información oficial sobre el partido 709641388 en Hattrick

10.06.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 14 / V.176 (5689)

joga_durito Alineación oficial del equipo 'joga_durito' en el partido 2 - 2 nuth Alineación oficial del equipo 'nuth' en el partido
Spiridon Bejenaru (30') 1 - 0
1 - 1 Pedro José Olmo Sáenz (48')
1 - 2 Alfredo Culleredo (67')
Manuele Colì (73') 2 - 2
joga_durito Alineación oficial del equipo 'joga_durito' en el partido 2 - 2 nuth Alineación oficial del equipo 'nuth' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
joga_durito Alineación oficial del equipo 'joga_durito' en el partido 2 - 2 nuth Alineación oficial del equipo 'nuth' en el partido
Tiene un resultado normal 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,8 % 32,0 % 40,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

joga_durito

Goles Goles

  • 121 Minuto 30 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Spiridon Bejenaru, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del joga_durito se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 30.
  • 113 Minuto 73 (Gol por la derecha): Els jugadors del joga_durito amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 73, deixant Manuele Colì en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 19 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Santiago Campaspero va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 19 de joc.
  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): joga_durito va estar a punt de posar-se per davant al minut 24 però Spiridon Bejenaru va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): joga_durito van sortir al contraatac al minut 40, però Sławomir Osior va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Jörg Trurig una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 42, però una magnífica aturada de Mateo Medina Fábrega va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 218 Minuto 70 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip joga_durito Jörg Trurig quasi marca al minut 70 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Sławomir Osior l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 211 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Mustafa Shtylla hauria d'haver estat gol al minut 71 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Leo Koele de joga_durito la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Viktor Germain.

nuth

Goles Goles

  • 161 Minuto 48 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 48 minuts Pedro José Olmo Sáenz va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 185 Minuto 67 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 67 minuts, el tirador de faltes del nuth va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Alfredo Culleredo, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): nuth va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Atanas Iliev va desviar el xut final de Santiago Campaspero després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 263 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Julián Valdés va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): En Julián Valdés va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 271 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Alfredo Culleredo que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Gerard Trinxet de nuth va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.