Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

sonarteam (991545) - ochocuartos c. f. (438373) » 709640818: T72/J12/V

Liga 709640818 Información oficial sobre el partido 709640818 en Hattrick

27.05.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 12 / V.166 (5679)

sonarteam Alineación oficial del equipo 'sonarteam' en el partido 2 - 0 ochocuartos c. f. Alineación oficial del equipo 'ochocuartos c. f.' en el partido
Alfonso Fañanas (39') 1 - 0
Jorge Vicente Regidor (75') 2 - 0
sonarteam Alineación oficial del equipo 'sonarteam' en el partido 2 - 0 ochocuartos c. f. Alineación oficial del equipo 'ochocuartos c. f.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
sonarteam Alineación oficial del equipo 'sonarteam' en el partido 2 - 0 ochocuartos c. f. Alineación oficial del equipo 'ochocuartos c. f.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

sonarteam

Goles Goles

  • 120 Minuto 39 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Alfonso Fañanas al minut 39, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al sonarteam i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 185 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del ochocuartos. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Jorge Vicente Regidor la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del sonarteam es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 0 arribava al minut 75.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): sonarteam va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jorge Vicente Regidor va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Saúl da Capela.
  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): sonarteam per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 23, quan Xose Gómez va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): sonarteam va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Xose Gómez en un 1 contra 1 amb el porter Saúl da Capela, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 232 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Al minut 54, Sebastian Kralka gairebé va marcar per a sonarteam des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

ochocuartos c. f.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 11 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Beethoven Sendic va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.
  • 206 Minuto 38 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 38, tothom va saber perquè en Beethoven Sendic era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 261 Minuto 40 (Ocasión por el centro): ochocuartos va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Benjamin Witner es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 251 Minuto 84 (Ocasión por el centro): En Benjamin Witner va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Thom van Lange.