Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C Perseverança (1455105) - F.C. Cala d'Or (1421616) » 709638300: T72/J12/V

Liga 709638300 Información oficial sobre el partido 709638300 en Hattrick

27.05.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 12 / V.121 (5634)

F.C Perseverança Alineación oficial del equipo 'F.C Perseverança' en el partido 5 - 4 F.C. Cala d'Or Alineación oficial del equipo 'F.C. Cala d'Or' en el partido
0 - 1 Codey Gooch (3')
0 - 2 Márió Malecz (19')
0 - 3 Bernard Hamus (24')
Jonàs Pera (33') 1 - 3
Yehia Tag El Din (35') 2 - 3
Evgeniy Nezhivykh (75') 3 - 3
Vasile Botoacă (77') 4 - 3
4 - 4 Severin Lehhofer (85')
Vasile Botoacă (86') 5 - 4
F.C Perseverança Alineación oficial del equipo 'F.C Perseverança' en el partido 5 - 4 F.C. Cala d'Or Alineación oficial del equipo 'F.C. Cala d'Or' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
F.C Perseverança Alineación oficial del equipo 'F.C Perseverança' en el partido 3 - 2 F.C. Cala d'Or Alineación oficial del equipo 'F.C. Cala d'Or' en el partido
Tiene suerte 2.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,5 % 35,6 % 28,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Perseverança

Goles Goles

  • 101 Minuto 33 (Gol por el centro): Jonàs Pera de Perseverança va demostrar les seves habilitats al minut 33 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 3.
  • 141 Minuto 35 (Gol de contra por el centro): El Perseverança era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Yehia Tag El Din va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 3 pujava al marcador.
  • 110 Minuto 75 (Gol de falta): Una falta al minut 75 va proporcionar un lliure directe al Perseverança. Evgeniy Nezhivykh va cargolar la pilota per la dreta de la tanca defensiva i la va fer entrar arran de la creueta, lluny de l'abast del porter, aconseguint així l'empat a 3.
  • 121 Minuto 77 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Vasile Botoacă, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Perseverança se les va manegar per posar per davant el seu equip: 4 - 3 al minut 77.
  • 121 Minuto 86 (Gol por el centro): Perseverança va aconseguir el 5 - 4 que desfeia l'empat quan al minut 86 Vasile Botoacă va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Vasile Botoacă va estar a punt de marcar al minut 4 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 202 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Perseverança va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 27 que Òscar Machordom no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 212 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Perseverança Yehia Tag El Din quasi va assolir l'empat al minut 55 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Jan Flatmo. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

F.C. Cala d'Or

Goles Goles

  • 185 Minuto 3 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Perseverança. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Codey Gooch la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del F.C. es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 3.
  • 118 Minuto 19 (Gol evento especial córner peinado): F.C. va aconseguir el 0 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Severin Lehhofer, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Márió Malecz que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 182 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Bernard Hamus, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 137 Minuto 85 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 85 en Codey Gooch va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Severin Lehhofer podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 4 - 4 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de F.C., l'equip va recuperar la pilota al minut 29 i va contraatacar. En Márió Malecz va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 281 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Al minut 30 de partit, Severin Lehhofer va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Cesário Faria va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 54 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Bernard Hamus. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 261 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Márió Malecz quasi aconsegueix empatar per F.C. al minut 84, però Marino Di Gianpasquale va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.