Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Telesaco (493512) - racing_yellow_club (1418213) » 709637445: T72/J8/V

Liga 709637445 Información oficial sobre el partido 709637445 en Hattrick

29.04.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 8 / V.106 (5619)

Telesaco Alineación oficial del equipo 'Telesaco' en el partido 0 - 0 racing_yellow_club Alineación oficial del equipo 'racing_yellow_club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Telesaco Alineación oficial del equipo 'Telesaco' en el partido 2 - 1 racing_yellow_club Alineación oficial del equipo 'racing_yellow_club' en el partido
Tiene mala suerte 2.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,4 % 0,6 % 10,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Telesaco

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 23 (Ocasión de penalti): En Ibai Gazteluiturri va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 23, però el porter visitant Jonathan Barrio el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 40 per blocar una centrada d'en Jongkyung DongBang va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Telesaco.
  • 221 Minuto 44 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Lipa Alfi va estar a punt d'avançar els locals al minut 44 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Al minut 48, Michał Sas arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Telesaco va estar a punt de posar-se per davant al minut 50 però José Vasa va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Lipa Alfi! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 24, Kamil Dymek de Telesaco va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gonzalo Prats de Telesaco va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

racing_yellow_club

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 22 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Jaime Manzano Pérez va ridiculitzar a en Eduardo Barreto amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33 de partit, Ramsès Aleixit quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Jordi Balañà va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 41, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Marco Saubot va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): racing_yellow_club van sortir al contraatac amb encert al minut 44, però Jordi Balañà no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 271 Minuto 60 (Ocasión por el centro): racing_yellow_club va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 60, quan Antonio Lanzuela va quedar-se sol davant el porter Marco Saubot, però aquest va poder aturar el xut.