Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Avinyó (801197) - Rinoteam (48122) » 709637040: T72/J5/V

Liga 709637040 Información oficial sobre el partido 709637040 en Hattrick

08.04.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 5 / V.99 (5612)

F.C. Avinyó Alineación oficial del equipo 'F.C. Avinyó' en el partido 5 - 1 Rinoteam Alineación oficial del equipo 'Rinoteam' en el partido
Pedro Iruzbieta (25') 1 - 0
Jorge Olabuenaga (36') 2 - 0
2 - 1 Omar Al-Attar (44')
Jorge Olabuenaga (50') 3 - 1
Claes Fredslund (67') 4 - 1
Fernando Diago (81') 5 - 1
F.C. Avinyó Alineación oficial del equipo 'F.C. Avinyó' en el partido 5 - 1 Rinoteam Alineación oficial del equipo 'Rinoteam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
F.C. Avinyó Alineación oficial del equipo 'F.C. Avinyó' en el partido 4 - 2 Rinoteam Alineación oficial del equipo 'Rinoteam' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,5 % 1,3 % 13,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Avinyó

Goles Goles

  • 123 Minuto 25 (Gol por la derecha): Avinyó s'avançava al marcador al minut 25, després d'un rebot que va caçar en Pedro Iruzbieta per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 133 Minuto 36 (Gol por la derecha): Amb 36 minuts jugats, en Jorge Olabuenaga va augmentar l'avantatge de Avinyó a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Avinyó va augmentar la diferència quan Jorge Olabuenaga no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.
  • 131 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Claes Fredslund, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 1 per a Avinyó.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Al minut 81, Avinyó va aconseguir el 5 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Fernando Diago, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 41 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 41 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Mario Snee, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Passaven 44 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Jorge Olabuenaga va rematar alt.
  • 233 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): En Jorge Olabuenaga es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Pedro Fernández Mugartegui una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 83, però una magnífica aturada de Ronnie de Assis va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Rinoteam

Goles Goles

  • 151 Minuto 44 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 44, el jugador visitant Omar Al-Attar va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Renato Sarrasin va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 251 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En Xaver Sprink va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Tore 'Åskguden' Dahlberg.
  • 216 Minuto 44 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Charles Marcil va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Omar Al-Attar, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 252 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Xaver Sprink la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Rinoteam havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 253 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 82 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Xaver Sprink amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 251 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Omar Al-Attar va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Xaver Sprink es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.