Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kosto Riko F.C. (124297) - C.D. Alcudia de Crespins (1414221) » 709636822: T72/J6/V

Liga 709636822 Información oficial sobre el partido 709636822 en Hattrick

15.04.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 6 / V.95 (5608)

Kosto Riko F.C. Alineación oficial del equipo 'Kosto Riko F.C.' en el partido 1 - 1 C.D. Alcudia de Crespins Alineación oficial del equipo 'C.D. Alcudia de Crespins' en el partido
0 - 1 Robert Grundquist (62')
José Sáez (78') 1 - 1
Kosto Riko F.C. Alineación oficial del equipo 'Kosto Riko F.C.' en el partido 1 - 1 C.D. Alcudia de Crespins Alineación oficial del equipo 'C.D. Alcudia de Crespins' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Kosto Riko F.C. Alineación oficial del equipo 'Kosto Riko F.C.' en el partido 1 - 2 C.D. Alcudia de Crespins Alineación oficial del equipo 'C.D. Alcudia de Crespins' en el partido
Tiene un resultado normal 1.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,2 % 6,6 % 72,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kosto Riko F.C.

Goles Goles

  • 142 Minuto 78 (Gol de contra por la izquierda): En José Sáez va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Emidio Fusé va estar a punt d'avançar els locals al minut 22 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 209 Minuto 76 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Silvestre Cardoso van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Mariano Várez a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en José Sáez.
  • 512 Minuto 82 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar José Sáez de Kosto per doble groga al minut 82.

C.D. Alcudia de Crespins

Goles Goles

  • 171 Minuto 62 (Gol por el centro): Amb 62 minuts jugats, Robert Grundquist de Crespins va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Mariano Várez es va quedar sol davant del porter, al minut 77. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 271 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Marian Oprządek va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 81, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Jožko Petran va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Jędrzej Pytel que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 86 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Marian Oprządek ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.