Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Black Bulls F.C. (1586285) - los hombres de judas (772086) » 709635401: T72/J1/V

Liga 709635401 Información oficial sobre el partido 709635401 en Hattrick

11.03.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 1 / V.70 (5583)

Black Bulls F.C. Alineación oficial del equipo 'Black Bulls F.C.' en el partido 5 - 4 los hombres de judas Alineación oficial del equipo 'los hombres de judas' en el partido
Hardy Lackmann (19') 1 - 0
Jesús Revuelta (32') 2 - 0
2 - 1 Renato Santamarta (34')
Ivan Tadić (35') 3 - 1
3 - 2 Renato Santamarta (51')
Hardy Lackmann (68') 4 - 2
4 - 3 Kadir Akpınar (74')
Niclas Goes (86') 5 - 3
5 - 4 Giuliano Marcosignori (89')
Black Bulls F.C. Alineación oficial del equipo 'Black Bulls F.C.' en el partido 5 - 4 los hombres de judas Alineación oficial del equipo 'los hombres de judas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Black Bulls F.C. Alineación oficial del equipo 'Black Bulls F.C.' en el partido 6 - 0 los hombres de judas Alineación oficial del equipo 'los hombres de judas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Black Bulls F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 19 (Gol por el centro): Bulls va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 19 Hardy Lackmann va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Jesús Revuelta es va introduir dins la defensa central al minut 32, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Al minut 35, Bulls va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Ivan Tadić, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 68 (Gol por la derecha): El 4 - 2 va pujar al marcador quan Bulls va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Hardy Lackmann des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Bulls va augmentar la diferència quan Niclas Goes no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Bulls per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 9, quan Jesús Revuelta va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): En Frank Johannessen es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Passaven 33 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Ivan Tadić va rematar alt.
  • 207 Minuto 73 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Bulls va ser a punt de marcar al minut 73, quan el seu jugador Frank Johannessen va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Niclas Goes una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 88, però una magnífica aturada de Francesc Enrich va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ion Ghiurcan de Bulls amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

los hombres de judas

Goles Goles

  • 142 Minuto 34 (Gol de contra por la izquierda): En Renato Santamarta va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 153 Minuto 51 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, hombres seguien lluitant fins al final. Al minut 51, fruit d'aquests esforços, Renato Santamarta va marcar el 3 - 2 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 143 Minuto 74 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de hombres eren letals, i Kadir Akpınar va aprofitar-ne un per aconseguir el 4 - 3 entrant des de la dreta.
  • 141 Minuto 89 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de hombres van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 5 - 4 mitjançant en Giuliano Marcosignori.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 48 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Bytautas Pacevičius va fer una magnífica centrada, però la rematada de Jakub Żebrowski va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 225 Minuto 70 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Bytautas Pacevičius de hombres va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.
  • 262 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 84, en un 1 contra 1 amb el porter, però David Verdún va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Renato Santamarta des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gérôme Couronne de hombres va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Boyan Medarov de hombres va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.