Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ciudad de Huelva (491376) - AE Bullanga (779713) » 709632316: T72/J14/V

Liga 709632316 Información oficial sobre el partido 709632316 en Hattrick

10.06.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 14 / V.14 (5527)

Ciudad de Huelva Alineación oficial del equipo 'Ciudad de Huelva' en el partido 4 - 1 AE Bullanga Alineación oficial del equipo 'AE Bullanga' en el partido
Sascha Bormbrook (38') 1 - 0
1 - 1 Edgar Thornham (39')
Gianluca Carlo Valenzano (51') 2 - 1
Christian Lamonato (57') 3 - 1
Jon Mikel Zunaga (71') 4 - 1
Ciudad de Huelva Alineación oficial del equipo 'Ciudad de Huelva' en el partido 4 - 1 AE Bullanga Alineación oficial del equipo 'AE Bullanga' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ciudad de Huelva Alineación oficial del equipo 'Ciudad de Huelva' en el partido 0 - 1 AE Bullanga Alineación oficial del equipo 'AE Bullanga' en el partido
Tiene mucha potra 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ciudad de Huelva

Goles Goles

  • 141 Minuto 38 (Gol de contra por el centro): Huelva va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 38, quan Sascha Bormbrook, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 0.
  • 186 Minuto 51 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 2 - 1 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Huelva. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Gianluca Carlo Valenzano va rematar tot sol dins de l'àrea petita.
  • 141 Minuto 57 (Gol de contra por el centro): Christian Lamonato va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Huelva, al minut 57. El marcador va canviar a 3 - 1.
  • 142 Minuto 71 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Jon Mikel Zunaga de Huelva va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 4 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 12 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Huelva van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Sascha Bormbrook va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 240 Minuto 35 (Ocasión de contra de falta): Huelva van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 35 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Ladislav Libra no va ser gens encertat.

AE Bullanga

Goles Goles

  • 164 Minuto 39 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Edgar Thornham va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 23 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Dario Antonio Ceroni va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Kevin Ferenc. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 218 Minuto 58 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Bullanga David Vitre quasi marca al minut 58 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Radek Julina l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.